2 császár után egy harmadik? Egyik orvos elutasítja, a másik "üdvözli". Kire hallgassak? Mennyire veszélyes a 3. császármetszés?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 21:44
21/24 anonim válasza:
ja, a második pedig a 8. hónapban, úgyhogy rám ez végképp nem igaz, hogy nagyon meg lenne gyengülve a méhem.
Előző vagyok.
22/24 anonim válasza:
Nekem már 3 császárom volt,1 éve volt az utólsó.Az első volt a legkeményebb,minden téren, a második már könnyebb,és időm sem volt két kis gyerek mellett arra gondolni,hogy milyen gyenge vagyok,és hogy fáj a sebem.A 3.-tól iszonyatosan féltem,de semmi baj nem volt!! Hallottam ahogy beszél a két orvos,hogy milyen szép belül is minden,nem erre számítottak,így a 3. császárnál. Nem kötnek el,ha nem kéred!!! Ilyen nincsen.Előtte tömérdek papírmunka,és száz aláírás,utána jöhet az elkötés.Nekem a védőnőm erőltette nagyon, a saját orvosom viszont ellenezte... így aztán nem köttettem el magam, a férjem sem szerette volna.És úgy érzem jól döntöttünk,mert lehet pár év múlva lesz 4. baba is.A doki sem ellenzi,csak annyit mondott teljen el 4-5 év. :) Szóval hajrá!!!
23/24 anonim válasza:
Nálam is ez volt, a védőnő mondta hogy elkötés a 3. után, automatikusan, mert nem lehet több. Az orvos nem javasolta, mert szerinte minden rendben, a korom sem indokolja. Mondjuk egyelőre nem tervezünk többet, de kitudja később :D
24/24 anonim válasza:
Teljesen személyfüggő ez az egész szerintem. Van akinek a második is veszélyes lehet, de van aki 4-5 császármetszést is jól tolerál. Nemrég szültem és a kórházban a mellettem levő ágyon egy ilyen anyuka feküdt, az ötödik császáron volt túl.... mutatta is a korábbi vágásait és amúgy tök jól érezte magát, járt-kelt, ellátta a picijét. Ha valaki hagy időt a regenerálódásra - mint pl. ő is - és jól tolerálja a szervezet akkor lehetséges három és még akár további 1-2 babát is műtéti úton szülni. Persze ez azért ritkán fordul elő, max. 2-3 császármetszést vállal be a nők többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!