Sokszor porszívózok és ezért veszekednek velem. Mit kéne tennem?
Napi legalább 2x porszívóznom kell.
Apa azért veszekszik velem, mert nagyon sok áramot elpazarlok. A 2 porszívózás együtt nincs 5 perc, szóval nem tudom, miről beszél, ráadásul anyagilag is nagyon jól állunk.
Mindenért belém kötnek, most ez a porszívózás a legújabb téma.
Nem tudok nem figyelni rá.. Mit tegyek?:(
Az égvilágon senkit sem zavar a nyúl, mindenki imádja, csak mondom.. :))
És nekem baromira nem fáradtság egy fél perces porszívózás lefekvés előtt, ennyit kibírok. Vagy te ennyit sem tennél meg az állatod miatt?
És a porszívó hangját MÉG MINDIG NEM HALLJÁK LENT! Apa onnan tudja, hogy porszívózok, hogy elkezdek előtte pakolászni, hogy ne porszívózás közben kelljen.
szerintem se kéne ennyit porszívóznod ez nem normális
pont ezért lesz majd az immunrendszered a béka s.gge alatt mert túlsterilizálod a szobát ami ugyanolyan egészségtelen mint ha hónapokig retek lenne mindenhol.
egy nyulat úgy is lehet tartani hogy ne tudjon mindent kifötörni a ketrecből, pl. úgy hogy aláraksz egy magas peremű tálcát esetleg söpörhető helyre teszed
a nyulat meg szőnyeg helyett előszobába, járólapra is ki lehet engedni vagy parkettára hogy össze lehessen söpörni.
Nem is értem, mi ezzel a gondjuk!
Szerintem ez egyszerűen igényesség, hogy nem egy koszos lakásban fekszel le. Ereszd el a füled mellett amit apád mond.
Én nekem úgy kell rimánkodni a feleségemnek, hogy takarítsunk végre.
19-es: az immunrendszerem köszi, tök jó, évek óta még csak náthás sem voltam :)) A porszívózás az sterilizálás?!
Összesöpörni sokkal macerásabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!