Ilyen módon kell kényeztetni? Mit gondoltok kinek van igaza, nekem vagy a feleségemnek?
Öngyilkossággal fenyegetőzik? Na, itt nálam elszakadt a cérna. Adnék neki akkora taslit a helyedben, hogy mindjárt rájönne, hol a helye! Ha a nejednek nem tetszik, megkapná a párját. Normálisak ezek? Pont az a gyakoribb, hogy a férfiak eresztik el túlzottan a gyerekeket. Mi nők meg nem győzzük magyarázni, hogy miért nem jó ez. De, hogy fordítva legyen? Ilyet még nem is hallottam (oké, pedig biztos van). Jól elbillentetted őket, de rendet teremteni is csak te tudsz. Minek néznek téged? Igáslónak?
Holnap mikor hazaérsz a munkából, ültesd le őket, add elő az új szabályokat. Ha tetszik jó, ha nem meg még jobb. Állj a sarkadra, ha veled történne valami mi a rossebet csinálnának ők ketten?
Megkérdezhetem, hogy a nejed mióta és miért nem dolgozik?
Mennyi idősek vagytok? (ti, szülők)
"Állj a sarkadra, ha veled történne valami mi a rossebet csinálnának ők ketten?"
Vígan élnének az örökségből és az életbiztosításból, míg a következő "igásló" képbe nem kerülne.
hát...már régesrégen rá kellett volna csapni az asztalra, és nem hagyni hogy idáig fajuljon a dolog...a lányok életképtelen és élösködő...és hát a feleséged is az...mi a fenéért nem dolgozik a nejed??vagy ha ilyen jól megy neked, hogy elég a te fizud...akkor sem szabadott volna hagynod, hogy csak költsön, költsön mint egy örült...ez igy szivás...hát ezekután még több bajod lesz belőle és olyan nehezen változtatható majd meg:/ kár...
23L
Beszélj a feleségeddel, és a lányoddal! Mond meg, hogy ezek, meg ezek a szabályok.
A lányodnak mondd meg, hogy menjen szakmát tanulni.
A feleséged miért nem dolgozik?
És én is akkorra pofont lekevertem volna, ha azt mondja, hogy másoknak többmilliós autót vesznek.
Én elég szegény családban élek...Tanulok, hogy felvegyenek jó iskolákba, diákmunkázni fogok, és szeretnék adni a szüleimnek is majd abból a pénzből.Ők azt mondják, hogy nekik nem kell, én csak tanuljak, ők majd próbálnak nekem megadni mindent.Ha gyerekeim lesznek, akkor se fogom elkényeztetni őket, ha jómódú leszek.Akkor kap okostelefont, laptopot, ruhákat, ha jól tanul, dolgozik diákmunkát.És autót nem veszek neki érettségire.
Félre érthetően fogalmaztam.
A feleségem dolgozik, elég sokat is, de a fizetéséből haza nem ad semmit. Én fizetem a lakást, rezsit, ételt 100%-ban.
A baj az, hogy nagyon agresszív mind a kettő. Nem igazán hatnak rájuk az ész érvek..
Ha a nejed megteheti, hogy nem ad haza, akkor cseréljetek, most te ne adj haza. Bár nem értem, hogy huszonvalahány év után mi célból van ő külön kasszán. Gyűjt valamire?
Egyébként jó ez neked így, hogy ingyenbanknak és a családi életbe beleszólás nélküli dísztárgynak néznek?
Fizess, de kuss a neved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!