Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek kellék meg a férjemnek?

Minek kellék meg a férjemnek?

Figyelt kérdés
Borzalmas a házasságunk, a férjem évek óta bánt és megcsal. A legutóbbi pofon után nekiestem,hogy minek kellék neki? A barátnői mindenben jobbak, az agyban, a háztartásban, mindenben! Mégsem enged, maradnom kell. Miért? Én gyűlölom, ő meg csak használ! Ha nem lennének a fiúk, mar öngyilkos lettem volna! Most is a nojenel van, bár ebben annyi jó van, hogy ma nem kell lefeküdnom vele!

2012. aug. 10. 21:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a gyerekek miatt van veled,ill. van aki,főz,mos rá.Sajnálom,de nagyon így tűnik.Az öngyilkossággal semmit nem oldasz meg!Az is igaz,hogy régen is ilyen volt,te még is szültél neki,mint sok válaszoló írta,de ezzel nem segítenek neked.Nincsenek szüleid,barátok,rokonok?Valami megoldás csak van!Kinek a házába éltek most?Miként bántalmaz?Szóban vagy fizikailag is?Ha fizikailag is,akkor vetess látleletet,bírósági fogadónap van,ott segítenek,látlelettel együtt add be a válást és kérd a lakáshasználatot.16 hónapos gyerekek tudom,hogy még picik és az anyjuk mellett a helyük,de nem annyira csöppek már,hogy ne mehess vissza dolgozni,ha nagyon megszorult helyzetbe vagy.Szóval picit több információt adj légyszi a körülményekről.
2012. aug. 11. 13:47
 32/32 anonim ***** válasza:

Ikrek= 6 éves korukig dupla gyest kapsz és eleve 2 főre családi pótlékot. Ez egyedülállóként minimum 80ezer forint, és még tudsz igényelni szociális alapon rendszeres gyermekvédelmi támogatást, akár 20e-t havonta. Apától jár neked tartásdíj is. A bölcsibe szociális alapon felvennék őket, és valamennyit te is dolgozhatsz gyes alatt is, pláne ha már megoldottad a napközbeni elhelyezésüket.

Úgyhogy szerintem ez nem tűnik hajléktalanszállós kilátásnak, ennyiből már tudsz a saját lábadon állni. Kezdj el intézkedni: válási papirok, önkormányzat, államkincstár, albérlet, munka, bölcsi.

Rázd meg magad, mert így egy szerencsétlen vagy, és biztos te se azt érdemled, hogy az is maradj.

Idővel talán még az új szerelem is rádköszönthet, de most dobd el a függőségedet először és kezdj el felnőttként élni!

2012. szept. 5. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!