Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek kellék meg a férjemnek?

Minek kellék meg a férjemnek?

Figyelt kérdés
Borzalmas a házasságunk, a férjem évek óta bánt és megcsal. A legutóbbi pofon után nekiestem,hogy minek kellék neki? A barátnői mindenben jobbak, az agyban, a háztartásban, mindenben! Mégsem enged, maradnom kell. Miért? Én gyűlölom, ő meg csak használ! Ha nem lennének a fiúk, mar öngyilkos lettem volna! Most is a nojenel van, bár ebben annyi jó van, hogy ma nem kell lefeküdnom vele!

2012. aug. 10. 21:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%
Ha ilyen jó apa és emiatt érdemes vele maradni, akkor éljetek nyitott házasságban. Kezeld úgy mint egy embert, nem úgy mint egy férfit, legyél te is nyitott egy másik pasira. Ennyi.
2012. aug. 10. 21:55
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerekek nem érzékelnek semmit"

Ezt Te sem gondolhatod komolyan.

2012. aug. 10. 21:56
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Minek szültél neki???? Ha évek óta megcsal és ver az már megvolt az ikrek születése előtt is!!!!
2012. aug. 10. 21:56
 14/32 A kérdező kommentje:
Abba bele sem mernek gondolni mi lenne ha megtudná. Nem is kellene senki. De nem értem, miért ragaszkodik hozzam? Csak azért,hogy legyen kit mutogatni mint feleséget? Biztos lenne erre is jelentkező!!!
2012. aug. 10. 21:58
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Perszeee.... a gyerekeid vakok, süketek és fogyatékosak egyszerre, ezért nem érzékelnek semmit.

Nem miattuk maradsz a férjeddel, hanem magad miatt! Ne hárítsd a gyerekre, és ne hidd azt, hogy nekik ez így jó.

A sógornőm is megvárta - szigorúan csak a gyerekek miatt marad a férjével -, amíg a nagyfiának viselkedészavarai lettek, egy ugyanolyan agresszív állat, mint az apja. A lányának nincs önbecsülése, azt hiszi, az úgy normális, ha férfi a lábát törli a nőjébe, ő meg tűri. Legutóbb felcsinálták, és otthagyták. Marékszám szedi a nyugtatókat. A legkisebb gyerek is tönkrement idegileg. Sírógörcsöt kapott az iskolában, nyugtató injekcióval kellett lenyugtatni, és hol egy marék gyógyszert eszik meg, hol a síneknek megy neki, mert ő felesleges, senki sem szereti. Anyucikától naponta hallja, hogy minden bántást tűr miatta, hogy neki jobb legyen... az a szerencsétlen gyerek meg nem bírja feldolgozni, hogy az apja "miatta veri anyát", és neki is tűrni kell.

Most komolyan: el akarsz eddig jutni? Vagy talán már félúton jársz felé?

Szerinted akkora öröm a gyerekeidnek, hogy az anyjuk egy idegroncs, mindennapos a veszekedés, verekedés, megcsalás, megalázás, megalázkodás?

2012. aug. 10. 21:59
 16/32 A kérdező kommentje:
5hete ő maga árulta el.hogy évek óta most szedett fel egy igazi jó csajt olyat amilyen én sosem leszek
2012. aug. 10. 22:01
 17/32 A kérdező kommentje:
Én nem éreztették velük,hogy gondjaim vannak. Veszekedést meg nem láttak köztünk
2012. aug. 10. 22:03
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Szökj el azt csá.Ennyire nem lehetsz birka.Fogom a fejem,hogy milyen emberek vannak.Így tönkreteszed a saját és a gyerekeid életét is,egy tragédia meg senkinek nem hiányzik.
2012. aug. 10. 22:07
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le.
2012. aug. 10. 22:12
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
megérdemelted. ne haragudj..
2012. aug. 10. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!