Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek kellék meg a férjemnek?

Minek kellék meg a férjemnek?

Figyelt kérdés
Borzalmas a házasságunk, a férjem évek óta bánt és megcsal. A legutóbbi pofon után nekiestem,hogy minek kellék neki? A barátnői mindenben jobbak, az agyban, a háztartásban, mindenben! Mégsem enged, maradnom kell. Miért? Én gyűlölom, ő meg csak használ! Ha nem lennének a fiúk, mar öngyilkos lettem volna! Most is a nojenel van, bár ebben annyi jó van, hogy ma nem kell lefeküdnom vele!

2012. aug. 10. 21:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%

"Mégsem enged, maradnom kell."

Ha ezt te így látod, akkor maradj Izaura...

2012. aug. 10. 21:46
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész el??
2012. aug. 10. 21:46
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy maradnod kell, meg hogy nem kell lefeküdnöd vele? Ez mind a te döntésed, ne varrd az ő nyakába. Ha menni akarsz, mentél volna már. Te tipikusan az az ember vagy, aki ezt valamilyen percerzió miatt élvezi, és ebben "boldog". Az teszi boldoggá, hogy szenved.

Ha eleged volna belőle, lelépnél. Olyan nincs, hogy nincs hová és olyan sincs, hogy a gyerekek miatt nem lépsz. Vicc.

2012. aug. 10. 21:48
 4/32 anonim ***** válasza:
92%

"Mégsem enged, maradnom kell."

Miért kérsz engedélyt?

Add be a válópert, és kész.

Már ha nem kamu ez a kérdés.

2012. aug. 10. 21:49
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy még mindíg vele? Ő mondja meg, hogy maradnod kell? Én már régen leléptem volna... De tudod mit, egérdemled, mert tűröd!
2012. aug. 10. 21:50
 6/32 anonim ***** válasza:
85%
jav: megérdemled
2012. aug. 10. 21:51
 7/32 A kérdező kommentje:
A gyerekeim miatt nem mentem. Az ő biztonságuk fontosabb az enyémnel. Mentségére legyen mondva, apának kifogástalan. A köztünk levő bajokbol. A gyerekek nem érzékelnek semmit
2012. aug. 10. 21:52
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már ezek után valahogy az ember nem tudja elhinni.Kierőszakolja a szexet?Nem enged lépni?Ugyanmár,az ilyen hogy lenne jó apuka?

Vagy túl kicsik a gyerekeitek..

2012. aug. 10. 21:54
 9/32 A kérdező kommentje:
Ha ő nem akar válni akadályozhatja az egészet. El eteti tőlem a fiai át. Én csak a hajlektalanszallora mehetek
2012. aug. 10. 21:54
 10/32 A kérdező kommentje:
Ikrek és 16honaposak
2012. aug. 10. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!