Borzalmas a házasságunk, a férjem évek óta bánt és megcsal. A legutóbbi pofon után nekiestem,hogy minek kellék neki? A barátnői mindenben jobbak, az agyban, a háztartásban, mindenben! Mégsem enged, maradnom kell. Miért? Én gyűlölom, ő meg csak használ! Ha nem lennének a fiúk, mar öngyilkos lettem volna! Most is a nojenel van, bár ebben annyi jó van, hogy ma nem kell lefeküdnom vele!
16 hónaposak a gyerekek, tehát 2 éve estél teherbe.
Mellette azt írod, hogy "évek óta bánt és megcsal".
Ezek szerint tudtad milyen embernek fogsz szülni.
2012. aug. 10. 23:00
22/32 anonim válasza:
Hát ne haragudj de évek óta megcsal és bánt akkor minek szültél neki gyerekeket????Ezt sosem értettem a nőkben (nő vagyok van párom és egy 10 hós kislányunk és no probléma)Hülye lennék egy ilyennek szülni.De lehet azt gondoltad majd ez megváltoztatja őt.Viszont ebben az esetben marha nagyot tévedtél mert kutyából nem lesz szalonna és nehogy azt hidd nem veszik észre a gyerekek.Tudod a gyerekek nem hülyék csak még gyerekek és okkal érzékenyebbek mint gondolnád.Hagyd ott minél hamarabb őt ha más nem próbálj segítséget kérni a védőnőtől.Olyan nincs hogy maradnod kell a gyerekek miatt sem szabad tűrni ha pedig tűröd tovább akkor meg is érdemled magad főzted edd meg tartja a mondás...
2012. aug. 10. 23:01
23/32 anonim válasza:
ÓÓÓ hát szerinted minek?
Azért hogy mosd a szaros gatyáit meg főzzél neki és hogy olykor-olykor megdugjon ha már otthon van.Mi az hogy maradnod kell?Ha ezt képes vagy tűrni akkor meg is érdemled!
2012. aug. 10. 23:48
24/32 anonim válasza:
Nem, nem ezt érdemled!
Fogod magad, a gyerekeket és elmész. Nincs vita.
2012. aug. 10. 23:57
25/32 anonim válasza:
Miért kellesz neki?
Ugye nem gondolod, hogy a felszedett bombanő majd mos, főz és takarít rá?
A gyerek nem vesz észre semmit, és nem vitatkoztok?
Akkor a pofon mit jelent nálatok?
A te szüleid házassága milyen? Onnan hoztad ezt a "nem enged, maradnom kell" mentalitást?
Ezt akarod továbbadni a gyerekeidnek, hogy ilyen egy család?
2012. aug. 11. 00:58
26/32 anonim válasza:
Mert egy ingyen cseléd vagy, akit még meg is alázhat. Keress munkát, a gyerekeket add majd bölcsibe. Menjetek albérletbe.Ő meg alázza tovább a bomba nőit.
2012. aug. 11. 08:29
27/32 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mi a szakmád/végzettséged? Dolgoztál a szülés előtt? Ha igen, akkor van remény újrakezdeni a férj nélkül.
2012. aug. 11. 09:05
28/32 anonim válasza:
Ha ez nem kamu, akkor rohadtul megérdemled.
Annyi baj van a világban, amin szinte lehetetlen segíteni, akkor szerinted kit érdekel, ha te önként a szenvedést választottad?! SENKIT!
Csak szegény gyerekeket sajnálom, ők is azt fogják kívánni, bár meg se szülted volna őket.
2012. aug. 11. 09:07
29/32 anonim válasza:
Nem az a kérdsé, hogy te miért kellesz miég a férjednek, hanem, hogy neked miért kell a férjed.
2012. aug. 11. 09:33
30/32 anonim válasza:
Amikor valaki folyamatosan megbánt, te vagy a hibás. Te vagy a hibás amiért nem hagytad még el őt. Az egyetlen indok amiért még mindig megbánt, az az hogy te hagyod neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!