Tényleg én túlzom el és feleslegesen háborgok vagy a férjemnek kellett volna előre megbeszélnie velünk, hogy jönnek az anyósomék látogatóba?
Jól látod. Nem illik más házába vendégeket hívni.
De ha jól is látod, attól mi változik?
Igazad van.
Old meg a dolgot úgy,hogy a látogatás idejére hazaköltöztök. Ha szüleid nem szeretik a vendégeket, akkor kénytelen leszel megoldást találni, ha már így jártatok.
Ezt tisztáznotok kell. Itt nem az a probléma, kedves 2. , hogy nem találkozhat a szüleivel, de akárhogy vesszük nem a saját lakásába hívja őket. Először apárja szüleivel kellett volna tisztázni, hogy a családja eljönne. Én sem kerülgetnék szívesen senkit a lakásomba, úgy hogy még csak nem is tudtam az érkezésükről.
Az sem kifogás, hogy beszáll a költségekbe, mert nem a szülők kérésére, és anyagi helyzete miatt, hanem mert ők vannak rákényszerülve felújítás miatt.....
Akárhogyis, de jogos a kérdező felháborodása, mert igazából a szülei tesznek szívességet hogy felújításig ott lakhatnak, és ha ők nem szeretik a vendégeket akkor az ő érzéseik az elsők.....
Neked van igazad.
A szüleid háza,ti is ideigelenesen vagytok befogadva.
Nem is téged,hanem a szüleidet kellett volna megkérdeznie.
Az a legnagyobb baj, hogy kicsi a ház, tehát vagy a szülei alszanak az előszobában a földön (ezt persze nem hagyhatjuk) vagy mi a kicsivel, így aki kimegy a mosdóba az átlépkedhet majd rajtunk. Nem is értem, hogyan gondolhatta ezt, szerintem ő sem és most ezért játsza a sértődöttet.
Már próbáltam hívni az anyósomékat, de ki van kapcsolva a telefonjuk, szóval még nem tudom, hogy fogjuk megoldani.
En a ferjed helyeben nem birnek olyan helyen lakni, ahol epphogy megturnek. Ha a szuleim nem johetnek, hat az atepites idejere visszakoltoznek hozzajuk. Azt te sem varhatod el, hogy addig ne talalkozzon a szuleivel...
Persze szolhatott volna elobb is, de ennyire nem kene felfujni. Johet a lepontozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!