Feleslegesen húztam fel magam vagy igazam volt?
szerintem felesleges ezen lovagolnod
nem titkolódzott, ergo rejtegetni valója sincs
még valami: a kapcsi szót felejtsd el... nagyon gáz
volt hasonló
én komplett mindent irtam ki dvd-re párom gépéből
az ilyet "véletlen" nem irtam ki
azóta se tűnt fel neki:) vagy nem szólt
Ne foglalkozz ezzel.
Ez még előtted történt, a nő nincs már az életében, de emléknek megtarthatja a képeit.
Te nem a barátommal jársz?:)
Nálunk kottára ugyanez volt, sikerült is szépen összevesznünk.Együtt élünk, a kirándulásunkról akartam feltenni a képeket.Tudtam, hogy a korábbi barátnőjével közös képek egy mappában vannak, de megcsináltam az én mappám, ami oda került a korábbi mellé.Néztem, néztem, hogy akkor most szóljak, hogy nem szeretnék az ex képei mellett szerepelni, vagy hagyjam.Kitaláltam én is, hogy normálisan szólok, hogy lementem cd-re, az attól meglesz, nem lesznek"kidobva" a képek, dehát azért mégis....erre kiakadt, hogy az amúltja, most ez miért kell.Nyugodt maradtam, mondtam, hogy na ez az, ezt ne keverjük a jelennel, a múlt legyen meg,de a fiókba.Eszméletlen veszekedés lett belőle, hogy mit akaratoskodok.
Ezek szerint ez férfi betegség.Nem tudom, miért csinálják ezt, neked igazad volt, de tapasztalatból mondom, ezen ne veszekedj vele.
Én biztos kiakadtam volna rajta. Ha nem is volt semmi a nővel akkor baromi nagy emlék lehet. Írja kii cd re és rakja el valahova.
Azt viszont megnézném ő milyen képet vágna ha a te expasid képeinek csinálnál az övé mellé. Ha lenyugodtál akkor hagyd a fenébe, de ha nem akkor csináld meg. Ha nem szól akkor te sem szólhatsz. Csak lehet ő is kiakadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!