Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleslegesen húztam fel magam...

Feleslegesen húztam fel magam vagy igazam volt?

Figyelt kérdés
Párom megkért, hogy írjam ki cd-re a számítógépén lévő képeket. Volt egy mappa, ahol egy olyan csaj képei voltak, akivel ugyan sokat beszélgettek még régen (a velem való kapcsolat előtt), de soha nem találkoztak, csak neten tartották a kapcsolatot. Mikor megkérdeztem, hogy mit csináljak ezekkel a képekkel, hogy kellenek-e, rögtön mondta, hogy persze azt is tegyem a cd-re. Én ezen eléggé fennakadtam, mert hát minek kell neki más nők képe, mikor velem van együtt?!Mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy emlék. Amúgy minden ok a kapcsinkba, meg tudom, hogy nincs semmi ezzel a nővel meg nem is lesz mert messze lakik, de hát akkor is. Felesleges ezen lovagolnom vagy azért fura, hogy ez történt?! Köszi a válaszokat!
2011. jún. 10. 10:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát, engem zavarna. Az lenne a fura, ha nem zavarna. És általában fordított esetben a férfiak nem ilyen megengedők ám.
2011. jún. 10. 10:37
 12/14 napietus ***** válasza:
49%

miért lenne fura, ha nem zavarná? engem sem zavar, hogy férjem egyik-másik nőjének megvan a képe. és mi az, hogy a férfiak nem ilyen megengedőek? majd engedélyt kérek, nem? pfff...

kérdező: nem kellene ezzel foglalkoznod. ha titkoli valója lenne, nem Veled másoltatta vola át. és ige, a múltja egy része. a múltat eltemetjük, de nem dobjuk ki, emlékezünk rá, hogy tanulhassunk belőle.

2011. jún. 10. 10:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkoznék vele. A párom az első barátnője szerelmes leveleit őrizgeti. :D Bár ő megkérdezte, hogy elégesse-e őket. Én mondtam neki, hogy ne, mert azért ezek mégiscsak emlékek az élete egy fontos időszakáról. Papóka korában majd jó lesz visszaolvasgatni a fiatalkori dolgait. :)
2011. jún. 10. 13:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát egyrészről zavar, mert hogy nem is taliztak ezzel a csajjal, csak neten tartották a kapcsolatot, bár az "elődöm" volt és lehet, hogy még az is lenne, ha nem lakik túl messze. De pont ezért, mert nem volt köztük semmi mi a fenének kellennek a képei?! Persze erre megkaptam a választ: emlék. Csak nem értem milyen emlék, amikor még csak nem is találkoztak. Mi értelme van?! Amúgy duzzogtam egy sort rajta, és megemlítettem, hogy mi lenne fordított esetbe, ha az én expasijaim képeit rakosgatnám a gépre. Azt mondta, hogy felőle ki is tapétázhatom vele a szobát, na persze tudom, hogy nagyobb cirkuszt csinálna, mint én. Igazatok volt a megengedős dologban..

Végül nem lett belőle semmi, én hisztiztem rajta kicsit, de valószínű feleslegesen, tudom, hogy engem szeret, meg tényleg semmi sincs azzal a csajjal, már nem is beszélnek, de nekem akkor is rosszul esett. Úgy néz ki meg kell emésztenem a dolgot. Köszi a válaszokat.

2011. jún. 11. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!