Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kellek neki, mint nő, mit...

Nem kellek neki, mint nő, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt az utóbbi 1 évben, akkor van szex, ha már kiverem a balhét, hogy nem nyúlt hozzám 2 hete, mint nőhöz.

belefáradtam hogy kezdeményezzek, mert 90%-ban akkor elutasít.

2012. jún. 29. 14:02
1 2 3
 1/21 Smartguy86 ***** válasza:
75%
Szakítsatok. Kár erőltetni, ha így áll a dolog.
2012. jún. 29. 14:03
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Állati ciki, ha nőként könyörögni kell a szexért....keress olyat, akinél nem kell.
2012. jún. 29. 14:05
 3/21 anonim ***** válasza:
81%

Mi az oka, hogy ilyen lett? Te változtál? Követelőztél? Stresszes? Volt valami zűr akkor köztetek? Hullámvölgyben van? Ez olyan sok mindentől függ.

Kérdezted már tőle, hogy miért utasít el? Mit mondott? Én mondjuk nem szóval kérem a szexet, hanem tettekkel. Ha te így csinálnád, ellökne? :)

2012. jún. 29. 14:05
 4/21 A kérdező kommentje:

próbálkoztam tettekkel, szóval, romantikával.

szültem másfél éve, de már fél éve visszanyertem a régi alakom, szóval erre se panaszkodhat.

2012. jún. 29. 14:08
 5/21 anonim ***** válasza:
50%
szoktak olyanokat is mondani, hogy apás szülésnél a férfi megundorodik a nőtől. vagy lehet csak takarékon van, amíg pici a baba
2012. jún. 29. 14:10
 6/21 Smartguy86 ***** válasza:
29%

Jah, hogy van gyerek is már. Azt jó lett volna tisztázni a kérdésben! Akkor teljesen más a helyzet.

(Zárójelben kérdezem meg: Nem lehet, hogy a pároddal már a gyerek előtt se volt rendben minden, erre te gyereket akartál minél előbb, hogy legalább az összetartson benneteket, de miután meglett a gyerek, te csak azzal foglalkozol, a problémákat pedig addig a szőnyeg alá söpörtétek, közben meg a párod szépen megunt téged és már másik nő után vágyakozik????)

2012. jún. 29. 14:14
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, hogy ez jobb nem lesz, csak rosszabb.....

Bocs, lehet hogy ez rossz hír...

2012. jún. 29. 14:17
 8/21 anonim ***** válasza:
65%

Ja igen, így más, hogy gyerek is van. Sajnálom hogy ez a helyzet, de te tudod mi a fontos. Én is nő vagyok, de nekem a szex olyan, hogy oké, jó meg minden, de nem létfontosságú. Nem jutna eszembe pl. családot bontani, csak mert nincs meg a heti szex. Hozzátartozik a házasélethez, természetes, de eszembe nem jutna balhézni, ha nem kapnám meg "az adagomat". Kérdezted a férjed, hogy mi a baja?

Mert ha csak fáradt, kevés az energiája, vagy ha alapból un valamit benned vagy a szexben, más és más a megoldás.

2012. jún. 29. 14:20
 9/21 A kérdező kommentje:

akár milyen furcsa párom akarta jobban a gyerkőcöt, nem én.

nem a gyerekkel fogtam meg....

2012. jún. 29. 14:21
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit tudsz tenni? Nem alázni magad tovább.

Szerintem te boldogtalan vagy, és ha nem is tudjátok megoldani a problémátokat, akkor fölösleges tovább nyűglődni.

Szerintem ez baromira megalázó lenne a számomra.

2012. jún. 29. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!