Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kellek neki, mint nő, mit...

Nem kellek neki, mint nő, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt az utóbbi 1 évben, akkor van szex, ha már kiverem a balhét, hogy nem nyúlt hozzám 2 hete, mint nőhöz.

belefáradtam hogy kezdeményezzek, mert 90%-ban akkor elutasít.

2012. jún. 29. 14:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

szerintem, hogy gyerek van nem kéne hogy ilyen téren ennyire változtasson a kapcsolaton.

főleg, hogy ő akarta jobban.

fiatalnak érzem magam ahhoz(28 év), hogy a további életemet "szánalom" szexen éljem le.

nem beszél róla mi a baj, próbálkoztam új dolgokkal is de elutasító.

itt megrekedtem....

2012. jún. 29. 14:31
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

Nem a gyerek a probléma. Nekünk is van, de nálunk a férjem szexmániás ettől függetlenül.

Itt más a probléma, ti nem vagytok rendben és ez a szexben mutatkozik meg. Én egy ideig kedves lennék vele, meghallgatnám, nem cseszegetném, nem követlném a szexadagom :) egyszerűen csak anya és feleség lennék. Egy idő után rá kell, hogy ébredjen, hogy valami nincs rendben, pedig te kifogástalan vagy. És akkor majd elmondja hogy mi nyomja a lelkét. De erőszakoskodni, meg problémákat megbeszélni így nem lehet. Te feszült vagy, ő zárkozótt. Egy kicsit hagyjad, hadd kezdeményezzen ő (minden téren)

2012. jún. 29. 14:35
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

mármint erőszakoskodva nem lehet problémákat megbeszélni.

bocsi

2012. jún. 29. 14:36
 14/21 anonim ***** válasza:
37%
És apás szülés volt? Vagy szerinted volt valami a terhesség alatt (pl. veszélyeztetett voltál), ami miatt elhidegülhetett tőled? Vagy van egy kicsi lövésed is arról mi lehet az oka? Sok férfi nem tud mit kezdeni azzal, hogy a nők lába közül kijön egy gyerek, és erre csak akkor döbbennek rá, mikor már terhes a párjuk. Viszont szerintem mostanra már kiheverhetné ezt a dolgot. Mindenképp próbáljátok ezt megbeszélni, de ne hisztizz, ne kiabálj, ne duzzogj... Értelmesen, mint a felnőttek, hogy szerinte mi változott meg? Mert valami itt megváltozott... És sajnos, ha nem javul a helyzet, én azt tanácsolom, hogy váljatok el, mert ha nem hajlandó változni ezen a téren, komoly gondok lesznek.
2012. jún. 29. 14:41
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

Kérdezted őt szemtől szembe, hogy "Miért nem kívánsz?"

Mert nem derül ki, hogy rákérdeztél-e....pedig ez lenne az első!

2012. jún. 29. 14:43
 16/21 A kérdező kommentje:

persze hogy kérdeztem mi a baj normális, emberi módon ültünk le megbeszélni.azt mondta nem tudja.

ez fél éve volt azóta sincs változás.

2012. jún. 29. 14:52
 17/21 anonim ***** válasza:
67%

Első sorban vele kell megbeszélni ezeket. Leültök nyíltan rákérdezel, hogy mi a baja, miért nem kívánja veled a szexet? Mondd meg neki, hogy ahhoz még túl fiatalok vagytok, hogy ennyire elzárkózzatok ettől a dologtól.

Ha nem megy szerintem ne raboljátok egymás idejét...

2012. jún. 29. 14:53
 18/21 anonim ***** válasza:
63%
Mi az, hogy: Nem tudja? Ha ő nem tudja, akkor ki tudná? :D :D MEnj el vele szexuálpszichológushoz, hátha ott kiderül, hogy miért nem kívánja a szexet veled? Amúgy a szexet kívánja? Mármint kiveri azért magának, van rá igénye?
2012. jún. 29. 15:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egy harmadik személy?
2012. jún. 29. 15:49
 20/21 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy megcsal? én utánajárnék!

esetleg keress szeretőt! Akkor legalább te is boldog leszel, és ő is! :D

2012. júl. 1. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!