Nem kellek neki, mint nő, mit tudok tenni?
8 éve vagyunk együtt az utóbbi 1 évben, akkor van szex, ha már kiverem a balhét, hogy nem nyúlt hozzám 2 hete, mint nőhöz.
belefáradtam hogy kezdeményezzek, mert 90%-ban akkor elutasít.
szerintem, hogy gyerek van nem kéne hogy ilyen téren ennyire változtasson a kapcsolaton.
főleg, hogy ő akarta jobban.
fiatalnak érzem magam ahhoz(28 év), hogy a további életemet "szánalom" szexen éljem le.
nem beszél róla mi a baj, próbálkoztam új dolgokkal is de elutasító.
itt megrekedtem....
Nem a gyerek a probléma. Nekünk is van, de nálunk a férjem szexmániás ettől függetlenül.
Itt más a probléma, ti nem vagytok rendben és ez a szexben mutatkozik meg. Én egy ideig kedves lennék vele, meghallgatnám, nem cseszegetném, nem követlném a szexadagom :) egyszerűen csak anya és feleség lennék. Egy idő után rá kell, hogy ébredjen, hogy valami nincs rendben, pedig te kifogástalan vagy. És akkor majd elmondja hogy mi nyomja a lelkét. De erőszakoskodni, meg problémákat megbeszélni így nem lehet. Te feszült vagy, ő zárkozótt. Egy kicsit hagyjad, hadd kezdeményezzen ő (minden téren)
mármint erőszakoskodva nem lehet problémákat megbeszélni.
bocsi
Kérdezted őt szemtől szembe, hogy "Miért nem kívánsz?"
Mert nem derül ki, hogy rákérdeztél-e....pedig ez lenne az első!
persze hogy kérdeztem mi a baj normális, emberi módon ültünk le megbeszélni.azt mondta nem tudja.
ez fél éve volt azóta sincs változás.
Első sorban vele kell megbeszélni ezeket. Leültök nyíltan rákérdezel, hogy mi a baja, miért nem kívánja veled a szexet? Mondd meg neki, hogy ahhoz még túl fiatalok vagytok, hogy ennyire elzárkózzatok ettől a dologtól.
Ha nem megy szerintem ne raboljátok egymás idejét...
nem lehet hogy megcsal? én utánajárnék!
esetleg keress szeretőt! Akkor legalább te is boldog leszel, és ő is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!