Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az a férfi, akit a nők...

Milyen az a férfi, akit a nők nem akarnak soha maguk mellé párnak, hosszú távon?

Figyelt kérdés
kérlek írjatok tulajdonságokat, külső jegyeket, bármit!
2012. aug. 9. 21:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

1)soha nem mondja ki hogy szeretlek. ezt nem arra értem hogy agyba-főbe mondogassa már az 1. két hétben, de az azért túlzás ha egy év alatt sem mondja ki soha

2)exekhez hasonlítgat hogy ebben és abban ő volt a jobb, másban én. kit érdekel a múlt?

3)soha nem lehet igazad, mert nő vagy. akkor is ha minden írásos tény téged igazol. ha nem tudja kimondani a pasas hogy: bocsi, tévedtem. vagy: na jó, most neked van igazad.

és természetesen ez is akkor érvényes ha Tényleg a nőnek van igaza.

4)féltékennyé próbál tenni és ha sikerül, te vagy a rossz, akivel nem lehet együtt élni, a hisztis akinek "kényszerképzetei" vannak - nem lennének ha nem adna okot rájuk.

5)semmi spontanelitás nincs benne, minden programot egy hónappal előtte megterveztet. ha egy helyen vagyunk nincs olyan hogy: na most ugorjunk el ide is, nézzük meg ezt meg azt - csak ami a tervben benne van

6)mindenhová hurcikálja a telefont, netet, képtelen egy közös hétvégét anélkül eltölteni hogy ne a h.ülye munkával gebegjen

7)ha mások előtt kritizál, leszól

8)ha iszákos, drogos, maffiózó

külső: ha büdös, ha ronda ápolatlan hosszú szakálla van, kinyúlt ócska melegítőkben flangál, hagyja magát 150 kilóra hízni és erre még büszke is és neked szól be aki egészségesen nézel ki, ha rohadnak a fogai, ha roma, ha szőrös a háta

2012. aug. 14. 11:16
 22/41 anonim ***** válasza:

iróniát emlegetünk? arra akarsz kilyukadni hogy olyan férfi nincs amilyet mi gondolunk, hogy tökéletesre vágyunk?

mert akkor baromira tévedsz. van aki tud bizonyos dolgokat tolerálni míg másokat nem és egy más nő meg fordítva. pont ezért talál mindenki magának valakit ha nagyon erőlködik és keres.

csak valakinek sokkal alább kell adnia az elvárásokból, valakinek meg nem

2012. aug. 14. 11:23
 23/41 anonim ***** válasza:
Rafkós kérdés. Arra gondolsz, hogy akit akarnak valamire, valameddig, de nem életük párjának? Hát akiről kiderül, hogy nem hozzájuk való.
2012. aug. 14. 13:39
 24/41 anonim ***** válasza:
67%

Amit tudni kell, hogy a nők akkor vonzódnak szerelmi és szexuális értelemben egy férfihoz, ha a férfi dominanciát és magáról magas értéket sugároz. Itt most nem bunkóságra kell gondolni, hanem arra, hogy egy férfi érezteti a környezetével, hogy ő a férfi, magabiztos, hogy férfiként értékes, domináns, határozott és nem alázkodik meg.

Ezen típus különböző verziói tetszenek a nőknek, a nő szellemi és érzelmi színvonalának megfelelően. Vagyis nyilván a butus kis eladólánynak és plázacicának a buta verzió tetszik (a bunkó paraszt), az okosabbnak a diplomás jóképű domináns férfi tetszik, és így tovább. De a közös az, hogy a domináns, magabiztos, nem megalázkodó férfi kell a nőknek, ez nekik a legvonzóbb, és dugni is ezekkel akarnak.

Ebből kikövetkeztethető, hogy milyen az a férfi, aki nekik nem kell, akit hamar otthagynak, vagy sorozatosan csalnak, illetve palira vesznek és kihasználnak. Ezeket a domináns hím ellentétével csinálják, aki nem demonstrál értéket magáról, vagyis: nem domináns, tutyimutyi, futkos a nő után, megalázkodik, érzelgős, egyből kiszolgálja a nőt stb.

Vagyis olyan dolgokat követ el, amiből egy nő leszűri, hogy a férfi nem értékes, és ezért nem veszi férfiszámba, ezért szexuálisan sem vonzódik hozzá, majd amíg nem szakít vele, addig kihasználja, megcsalja domináns férfiakkal.

Ez azért fordul elő, mert általában a nők érzik ezeken a tutyimutyi hapsikon, hogy nem rossz emberek, ezért "próbálnak" beleszeretni, de általában ez nem sikerül, mivel nem tudnak rá férfiként nézni. Ekkor elkezdődik a megcsalás, hazugság, majd otthagyás, és mennek egy új domináns férfihez, vagy az előző domináns barátjukhoz.

2012. aug. 14. 14:09
 25/41 anonim ***** válasza:
utolsó, ezt nagyon durván jól leírtad! valóban ez történik rengeteg esetben, amikor a pasi mindent megtesz, "a tenyerén hordozza a csajt", és azt hiszi, hogy ezzel jót tesz, de a csaj meg akkor is megy vissza a tökösebb barátjához, mert még bele szerelmes. most már értem, hogy miért van !
2012. aug. 14. 14:13
 26/41 anonim ***** válasza:
78%

Én személy szerint SEMMILYEN férfit nem akarok magam mellé párnak. A férfiak többnyire csak a dugás meg a kényelem miatt vannak egy nő mellett, de még azt a nőt is megcsalják, aki mindent megtesz értük.

Érzelmet, valódi szerelmet és szeretetet nem hiszem, hogy tud nyújtani egy férfi.

Egyedül a szex az, amit néhány férfi tud nyújtani, de azért meg nem érdemes velük maradni hosszútávon, mert egyrészt úgyis megcsalnak, másrészt hamar unalmasak lesznek.

2012. aug. 14. 14:25
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
utolsó, ez tök igaz. nekem egy jó ismerősöm kozmetikus, és ő mesélte, hogy az odajáró vendégei közül MINDENKI vagy csalja a párját, vagy őt csalják. és ezek közül sokan házasok is. hát ezért sok értelme van kapcsolatban lenni!
2012. aug. 14. 14:28
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Messze kalandoztatok a témától, de most én is ehhez szólok hozzá.

Szomorúnak tartom, hogy vannak nők (mert feltételezem, az utóbbi pár hozzászóló az, akik azt gondolják, minden férfi egy „állat”, akiben nen lehet megbízni és úgyis megcsalja majd a párját blablabla. Azért az ember, ha már megélt pár évet, rájön, hogy a kapcsolatok a legtöbb esetben két emberen múlnak. Hogy csak egy példával éljek, sokáig én is azt gondoltam, micsoda szemét férfiak vannak, akik megcsalják a nejüket, míg az otthon mos-főz a gyerekre szegényke. Aztán a férjem elmesélte, hogy egy nős simerőse pár sör után felcsípett egy nőt a sörözőben, és boldolgan kurjongatott, hogy megszerezte a számát. Elbeszélgettek erről, és a pali nem akarta elhinni a férjemnek, hogy még nem csalta meg b. nejét (engem), nem gondolta, hogy van ilyen házasság egyáltalán. Majd mikor kiderült, hogy nálunk működik a szex, azt mondta, „ja, úgy könnyű”. :)

Most nem magamat akarom fényezni, nyilván előfordulhat, hogy 10-20 év múlva nálunk is beüt a krach, de azért lányok érdemes néha jobban elgondolkodni, és nem elvárni egy egészséges férfitól, hogy szűzies életet él, ha otthon már nincs szex.

Ha itt az ember beleolvasgat a gyerekvállalás témakörbe, meglepődve láthatja, hány olyan nő van, aki terhesen vagy a gyerek születése után megszűnik nő lenni, és a partnerét sem kezeli férfiként – node, mivel ilyenkor azért nem heréljük ki a pasikat, nem kell meglepődni, ha másutt keresik a testi örömöket.

2012. aug. 14. 15:27
 29/41 anonim válasza:

Olyan, mint én. Ruházat nélkül kicsit dagi, de tesz ellene, félénk, stb...

15/f

ja igen és nem izgat hogy 15 vées vagyok, idáig még senki sem akart...

2012. aug. 14. 17:12
 30/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, te vagy az, akit senki sem akar?
2012. aug. 14. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!