Milyen az a férfi, akit a nők nem akarnak soha maguk mellé párnak, hosszú távon?
nyámnyila, ostoba, önző, empátiamentes, spúr, érzéketlen, erőszakos, nagyképű, sznob, megjátszós, proli, 0 humorú, zsarnokoskodó, beképzelt, neveletlen, töketlen, önállótlan, anyucipicifia, lusta, tanulatlan, műveletlen.
a külső nagyjából mind1, de azért ne legyen igénytelen, ápolatlan, hiányos fogazatú, aránytalan testű. ja, és legyen 2 keze, 2 lába, 2 füle, 2 szeme és 1 orra. :)
Sztem olyan, hogy amit "a nők" nem akarnak, nincs. Mkinek más íz ízlése. De ha már megkérdezted, íme az én listám:
külső jegyek:
-szumóbirkózó testalkat
-túlgyúrt
-olajozott testű, vasalt hajú, mindenhol szőrtelenítő feminin cicafiú
-csillogós vagy pink ruhák, diszkós stílus
-nuku stílusérzék (színben nem passzoló cuccok, 4 számmal nagyobb ruhák, piszkos, foltos ruhák)
(alacsonyabb vagy fiatalabb nálam)
belső jegyek:
-hímsoviniszta alak, aki szt a nő a konyhába való, a nő értéktelen stb.
-agresszív velem szemben
-alkoholista, játékgépfüggő
-duzzogós hisztis
-anyuci pici fia, akinek az anyja szava szent, és soha nem fog mellém állni, ha anyuka rám száll
-savanyú, humorérzék nélküli, karótnyelt
-elhanyagol, nem figyelmes
-műveletlen, faragatlan, buta (tehát akivel nem tudok elmenni egy színházba anélkül, hogy húzná a száját egész végig vagy nem lehetne vele elbeszélgetni vmi komolyabbn témáról, és a Való Világ a kedvenc műsora pl.)
-hűtlen
-notórius hazudozó
Mama kedvence, döntésképtelen, akaratos, munkakerülő, igénytelen, lusta, műveletlen, agresszív, okostojás.
Most hirtelen ennyi.
Külsőre meg ne legyen túl kigyúrt, de elhízott sem. Egyszóval szeressen sportolni, ne csak a TV előtt tespedjen.
Ja, és magasabb legyen nálam.
Csak a magam részéről tudok nyilatkozni.
Külső jegyek:
ápolatlan.
Belső jegyek:
agresszív,
tiszteletlen,
humortalan,
okoskodó,
lusta,
mártírkodó,
begyepesedett,
figyelmetlen,
hazudozó,
megbízhatatlan,
irányítani akarja a körülötte lévőket (mindegy, hogy nyíltan vagy manipulatív eszközökkel),
zárkózott,
rendmániás,
trehány,
önállótlan (idetartoznak a mama pici fiai is),
zsugori,
hímsoviniszta,
kommunikáció- és vitaképtelen,
haragtartó.
26/N
Előző voltam, kihagytam még:
műveletlen
féltékenykedő
Még mindig nem vettétek észre a válaszok iróniáját?!
lányok, lányok, lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!