Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az a férfi, akit a nők...

Milyen az a férfi, akit a nők nem akarnak soha maguk mellé párnak, hosszú távon?

Figyelt kérdés
kérlek írjatok tulajdonságokat, külső jegyeket, bármit!
2012. aug. 9. 21:09
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
0%
Csúnya,rendes,jólelkű,romantikus,szeretni tudó,csóró
2012. aug. 9. 23:26
 12/41 anonim ***** válasza:
alkoholista, erőszakos, csont sovány, szélesebb mint hosszabb, önző, hisztis, anyuci kicsi fia, impotens, hűtlen, lusta, ápolatlan, roma, gyerek kerülő, kompromisszumképtelen
2012. aug. 9. 23:33
 13/41 anonim ***** válasza:

nyámnyila, ostoba, önző, empátiamentes, spúr, érzéketlen, erőszakos, nagyképű, sznob, megjátszós, proli, 0 humorú, zsarnokoskodó, beképzelt, neveletlen, töketlen, önállótlan, anyucipicifia, lusta, tanulatlan, műveletlen.

a külső nagyjából mind1, de azért ne legyen igénytelen, ápolatlan, hiányos fogazatú, aránytalan testű. ja, és legyen 2 keze, 2 lába, 2 füle, 2 szeme és 1 orra. :)

2012. aug. 9. 23:48
 14/41 anonim ***** válasza:
munkakerülő, vagy ha nem birja a munkát, fizikai megterhelést és állandóan nyög, hogy fáradt, ha nem hallgat rám, pedig nyilvánvalóan igazam van, ő pedig megy a saját feje után, ha nem tudjuk megbeszélni a dolgainakat, hanem mindig mindenben dönteni akar helyettünk, ha poligám, ha házasságkerülő, ha nem akar gyerekeket, ha utálja az állatokat, ha anyámasszonykatonája, ha koszos, igénytelen... na ezeket mind messze kerülöm, vagy ha nem tudom jobb belátásra birni elhagyom egy idő után...külső jegy nagyon nincs, mindenféle típusú férfiak tetszettek már, és kapcsolat is lett belőle, nekem a belső sokkal fontosabb...
2012. aug. 10. 08:18
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Sztem olyan, hogy amit "a nők" nem akarnak, nincs. Mkinek más íz ízlése. De ha már megkérdezted, íme az én listám:

külső jegyek:

-szumóbirkózó testalkat

-túlgyúrt

-olajozott testű, vasalt hajú, mindenhol szőrtelenítő feminin cicafiú

-csillogós vagy pink ruhák, diszkós stílus

-nuku stílusérzék (színben nem passzoló cuccok, 4 számmal nagyobb ruhák, piszkos, foltos ruhák)

(alacsonyabb vagy fiatalabb nálam)

belső jegyek:

-hímsoviniszta alak, aki szt a nő a konyhába való, a nő értéktelen stb.

-agresszív velem szemben

-alkoholista, játékgépfüggő

-duzzogós hisztis

-anyuci pici fia, akinek az anyja szava szent, és soha nem fog mellém állni, ha anyuka rám száll

-savanyú, humorérzék nélküli, karótnyelt

-elhanyagol, nem figyelmes

-műveletlen, faragatlan, buta (tehát akivel nem tudok elmenni egy színházba anélkül, hogy húzná a száját egész végig vagy nem lehetne vele elbeszélgetni vmi komolyabbn témáról, és a Való Világ a kedvenc műsora pl.)

-hűtlen

-notórius hazudozó

2012. aug. 10. 12:04
 16/41 anonim ***** válasza:

Mama kedvence, döntésképtelen, akaratos, munkakerülő, igénytelen, lusta, műveletlen, agresszív, okostojás.

Most hirtelen ennyi.

Külsőre meg ne legyen túl kigyúrt, de elhízott sem. Egyszóval szeressen sportolni, ne csak a TV előtt tespedjen.

Ja, és magasabb legyen nálam.

2012. aug. 10. 13:23
 17/41 anonim ***** válasza:

Csak a magam részéről tudok nyilatkozni.

Külső jegyek:

ápolatlan.

Belső jegyek:

agresszív,

tiszteletlen,

humortalan,

okoskodó,

lusta,

mártírkodó,

begyepesedett,

figyelmetlen,

hazudozó,

megbízhatatlan,

irányítani akarja a körülötte lévőket (mindegy, hogy nyíltan vagy manipulatív eszközökkel),

zárkózott,

rendmániás,

trehány,

önállótlan (idetartoznak a mama pici fiai is),

zsugori,

hímsoviniszta,

kommunikáció- és vitaképtelen,

haragtartó.

26/N

2012. aug. 10. 14:06
 18/41 anonim ***** válasza:

Előző voltam, kihagytam még:

műveletlen

féltékenykedő

2012. aug. 10. 14:08
 19/41 A kérdező kommentje:

Még mindig nem vettétek észre a válaszok iróniáját?!

lányok, lányok, lányok...

2012. aug. 10. 15:25
 20/41 anonim ***** válasza:
ne legyen hazudozó, erőszakos, hímsoviniszta, ne dohányozzon, a többi már lehet kompromisszum tárgya vagy nem számít annyira.
2012. aug. 11. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!