Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek jó anya, jó feleség...

Lehetek jó anya, jó feleség és közben valaki mással boldog az ágyban?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem a férjemmel... mert vele már hónapok óta (sőt, már több mint egy éve) szinte nincs is szex. Beszélgetésen túl vagyunk, neki ennyi az igénye, szerinte így jó, ahogy van. Ennyi. Szeretem őt, gondoskodom róla, mosok, főzök, takarítok rá, viszont mint férfi ezek után már nem érdekel. Nem vagyok szexmániás, de azért a havi-kéthavi egy alkalomnál többet igénylek. A gyereknek viszont az édesapjára van szüksége, ebből nem engedek. Nekem meg egy másik férfira. Ha így mindenki boldog, akkor is nagyon elítélendő a szituáció?
2012. aug. 9. 15:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
18%
Jajjj, még a végén megsajnállak...
2012. aug. 9. 17:34
 22/28 anonim ***** válasza:
75%
Mielőtt összeházasodtatok, illetve jött a gyerek akkor is ilyen kevés volt az igénye? Mert ha igen, akkor tudtad mit vállalsz be, elvileg egy életre. Ha viszont az utóbbi időben nem kívánja a szexet akkor azt valami kiváltotta. Bocs, hogy találgatok, de ha a második, akkor esetleg nem volt bent a szülésnél? Sok férfi ismerősömnek elment a kedve a látvány miatt, és azóta csak vegetálnak házas élet helyett :(
2012. aug. 9. 17:50
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem szivesen teszem fel ezt a kérdést nem lehet, hogy ellenkezõ nemühöz vonzódik?
2012. aug. 9. 23:08
 24/28 intrepid ***** válasza:
Tedd meg, szépen diszkréten. Ne mondd meg neki, amit nem tud az ember, az nem fáj. Az apenia dolorosa nagyon kellemetlen tünetcsoport, jobb elkerülni. Ha le kell fordítani, privátban.
2012. aug. 10. 08:50
 25/28 Pendulum92 ***** válasza:
Megcsal téged.
2012. aug. 10. 09:10
 26/28 Pendulum92 ***** válasza:
Ennek oka sok lehet. De nem hiszem, hogy lenne olyan, hogy valaki 1 évig kibírja szex nélkül... Lehet valamiért nem kíván, vagy ellaposodott.De szerintem máshol keresi az izgalmat ilyen tekintetbe, azért mondja hogy minden jó, ahogy van...mosnak, főznek rá, szex is van, mi kell még?
2012. aug. 10. 09:22
 27/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! nagyon együtt érzek veled! Én pont ugyanebben a helyzetben vagyok, csak a feleségem viselkedik ugyanígy, nálunk még a havi 1 se jön össze sokszor.
2012. aug. 10. 10:07
 28/28 anonim ***** válasza:
...
2016. aug. 23. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!