Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek jó anya, jó feleség...

Lehetek jó anya, jó feleség és közben valaki mással boldog az ágyban?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem a férjemmel... mert vele már hónapok óta (sőt, már több mint egy éve) szinte nincs is szex. Beszélgetésen túl vagyunk, neki ennyi az igénye, szerinte így jó, ahogy van. Ennyi. Szeretem őt, gondoskodom róla, mosok, főzök, takarítok rá, viszont mint férfi ezek után már nem érdekel. Nem vagyok szexmániás, de azért a havi-kéthavi egy alkalomnál többet igénylek. A gyereknek viszont az édesapjára van szüksége, ebből nem engedek. Nekem meg egy másik férfira. Ha így mindenki boldog, akkor is nagyon elítélendő a szituáció?
2012. aug. 9. 15:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%
Miért képzelje el a fordÍtott esetet, nem ő nem akar együtt lenni a párjával.Most jobb lenne, ha dobna mindent, lehet szereti a férjét, a gyerekeit, működik a kapcsolat a szexet kivéve, ami nem az ő hibája, szerintem neki a legnehezebb.
2012. aug. 9. 15:11
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy ezt a dolgot titokban akarod csinálni, vagy nyíltan, Ez az igazi kérdés.
2012. aug. 9. 15:13
 13/28 A kérdező kommentje:
Titokban...
2012. aug. 9. 15:14
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok: így azért kicsit gáz. Vagy mond meg kerek-perec hogy lesz valakid, vagy válj el, de ez így nagyon nem fair.
2012. aug. 9. 15:16
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

A férjeddel valami nagyon nem stimm, hiszen kis babátok van, akkor fiatalok is vagytok.

Menjetek el szakemberhez, és talán tud segiteni rajtatok.Addig ne csald meg,amig nem látsz világosan!

2012. aug. 9. 15:19
 16/28 anonim ***** válasza:
49%
15, azért vegyél visszább, én sem nézném sz*rba se, pláne nem férfinak azt, aki hisztizik egy jól fizető állásba hogy csesztetik, és a gyedből él inkább, majd elmegy minimálbérért dolgozni?!
2012. aug. 9. 15:24
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
5.vagyok. Nem értem miért pontoztál le,de nem is érdekel. Csak az,hogy elképzeléseid szerint abban a felállásban,amit vázoltál,meddig tudnád játszani a boldog házas nőt?
2012. aug. 9. 15:24
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne hisztizz,asszony! Vegyél egy vibrátort! Majd kedvet kap a férjed,ha látja,hogy magadba tömöd! Viccet félretéve! Neked egy másik férfi hiányzik! Ha csak a szex hiányozna,már beszereztél volna egy kütyüt! Azt mondod,puszilgat meg ölelget a férjed,tehát gyengédséget kapsz tőle!
2012. aug. 9. 15:38
 19/28 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk se olyan sok a szex, de a pofámról égne le a bőr, ha ezért félre mennék. (havonta 1, ritkán kicsit több)

Ott a vibrátor, a két kezem, a szex videók, a fantáziám, mi a halálnak kéne ilyen gerinctelennek lennem?

Beszéld meg vele, úgy a fer, ha ennyire nem bírsz magaddal.

2012. aug. 9. 15:50
 20/28 A kérdező kommentje:
Csak leszögezném, hogy annak ellenére, amilyen stílusú válaszokat kapok, egyetlen válaszadót sem pontoztam le! Mindenkinek szíve joga a saját véleményéhez, gondoltam, hogy kapok majd hideget-meleget, de azért tényleg kicsit visszább lehetne venni a hangnemből. Aki úgy válaszolt, annak csak annyit kívánok: kerüljön egyszer olyan helyzetbe, amikor azt vágyik tenni, amit addig mereven elutasított és kizárt az életéből. Mindezt végső elkeseredésében :-S
2012. aug. 9. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!