Ennyire rossza anya és feleség vagyok?
20 év házasság,3 gyerek.Dolgozunk mindketten,jól haladunk,építkeztünk,van autónk,saját vállalkozásunk.Arra jöttem rá,hogy ha nem azt csinálom amit a férjem is gondol,akkor megsértődik,napokig nem szól,és ami a legfájóbb nem csak hozzám nem szól,hanem a gyerekekhez sem(20 és 18 évesek)de ő elvár tőlünk mindent,ki kell szolgálni teljes mértékben mindenkinek,és mivel ő keresi a pénz nagyobb részét,így ezt el is várja...nem tudom ez így van a férfiaknál?mert nekem ez első kapcsolatom,sajnos így indult az elején,akkor amikor én még nem dolgoztam.ha nem egyezik a véleményünk,nem igazán merek ellent mondani-de ha véletlen megteszem,akkor így járok mint most-3.napja nem szól hozzánk...:-( az ellenvélemény nem nagy dolgokba jön ki.a legfájóbb,hogy nem tudok vele beszélni,ő egy öntörvényű tőlem 8 évvel idősebb ember,akinek nincsennek barátai,mert szerinte nem szükséges,de van pénze,ami szerinte mindennél többet jelent-de szerintem nem:-(
én szépen nevelem a gyerekeimet,ő még beszélgetni sem tud velük,és lassan a nagyok már nem is akarnak...miért kapok tőle folyton megaláztatást?nem tudom meddig bírom még...de lassan vége...(sajnos tudja,h senkim sincs,így biztos a dolgába,h nem lépek...)egy szomorú anyuka és feleség...
Ha ennyi eszed van, megérdemled, akkor szenvedj csak a híg f.sban!
Érzelmileg manipulál ez az ember, sikerült elhitetnie veled, hogy egy senki vagy. Tudod, én egy ilyen mellett egy hónapig nem bírnám ki, inkább elhúznék, még egyedül is jobb, mert lenne életem, ami neked abszolút nincs.
De úgy tűnik, neked fontosabb a kényelem, mert különben már rég elhúztál volna.
Ebben az esetben meg ne sajnáltasd magad, te vagy a hibás.
A gyerekeid remélem mielőbb eltűznek, és élik a saját életüket, ők talán megússzák lelki sérülés nélkül.
Te meg döntsd el, mit akarsz!
Első vagyok.
Akkor mégis mi? Gyerekek már nagyok, maximum akkor függhetsz ennyire tőle, ha nincs munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!