Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik a párjuk miatt messzire...

Akik a párjuk miatt messzire költöztek, hogyan élték meg?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogyan tudtak beilleszkedni, hamar sikerült barátokat szerezni? Én az ország másik végébe költöztem a férjem miatt, neki itt van mindenkije, én nem ismerek senkit, nagyon magányosnak érzem magam, azonkívül, hogy ellátom a háztartást stb....mennyi idő kell míg megszokom? ráadásul Pest mellől, egy nagyon kis faluba jöttem, ahol nagyon zárkózottak az emberek. Valaki hasonló szituban? 34/N
2012. aug. 7. 09:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
A barátaim nem tudnak lejönni, mert nincs rá pénzük és megértem, dolgoznak, elfoglaltak. Nem akarok vitát, csak néha úgy érzem, hogy bekattanok itt egyedül. A férjem meg csodálkozik, hogy itt lógok sokszor, mert itt legalább beszélgetek néha valakivel.
2012. aug. 7. 10:09
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Most egy kicsit megijedtem a válaszoktól, mivel én "hazaviszem" a párom. Szóval az én szülővárosomban fogunk lakni... :/
2012. aug. 7. 10:12
 13/30 anonim ***** válasza:
És ettől miért kell megijedni?
2012. aug. 7. 10:28
 14/30 anonim ***** válasza:
41%

Tudom mit érez a párod, de nem jól kezeli a helyzetet.

Anyósom/apósom egy katasztrófa, én nem szeretem őket, ők sem engem.

Igazából a párom sem szereti őket nagyon, de azért néha hazalátogatna.

A gondolatától is rosszul vagyok, de nem tiltom, menjen ha jónak látja. Csak engem ne akarjon magával vinni, se a leendő gyerekeinket :)

Próbáld meg megbeszélni a pároddal értelmesen, ültesd le, ha akadékoskodik készülj fel pár logikus válasszal.

Ha durcázik is egy kicsit előbb-utóbb belemegy a dologba, nem kell ezen veszekedni.

2012. aug. 7. 10:31
 15/30 anonim ***** válasza:

12-es: nincs mitől megijedned,hacsak nem akarod bezárni mint a kérdezőt a párja.

Nincs azzal baj ha az egyik fél szülővárosában laknak,ha az eredetileg ott lakó segit beilleszkedni a másiknak.Társaságba járni,barátokat szerezni,távolságtól és anyagi helyzettől függően 2hetente-havonta meglátogatni az otthagyottakat.

2012. aug. 7. 10:33
 16/30 anonim ***** válasza:
Na, szuper, így kell a gyerekeket tiltani a nagyszülőktől... Botrány, komolyan.
2012. aug. 7. 10:33
 17/30 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, mondtam, hogy kifejezetten jót tesz néha pár nap különlét egy házasságban, nem kell mindig egymás nyakán lógni. Nekem ennyi szabadság kell, nem több, hogy néha hazalátogassak és találkozzam a barátaimmal. De irtóra megsértődik ha felhozom a témát, úgy érzi elvágyódom mellőle és nem érti.
2012. aug. 7. 10:34
 18/30 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy SOHA nem megyünk sehova! Se társaságba, se máshova!
2012. aug. 7. 10:36
 19/30 anonim ***** válasza:

16-os, ha ez nekem szólt (14), akkor megkérdezném ugyan te szívesen leengednéd-e gyermekeidet a "nagyszülőkhöz" akik eltekintve attól hogy alkoholista a nagypapi és páleszfőzdét tart a fél telken, olyan "házban" laknak ami vetekszik egy szemétteleppel.

A szobakutya 2 havonta beteg, a házőrző másodszorra akadt fent a kerítésen.

Egyébként sem engedném oda a gyereket, mert anyós meg idegbeteg, még kezet emelne rá.

Kérdezőnek: sajnos ez ilyen marad akkor, a párod nem nagyon hajlandó a kompromisszumra.

Hirtelen nem is tudok tanácsot adni ezügyben.

2012. aug. 7. 10:42
 20/30 A kérdező kommentje:
Nembaj, minden választ köszönök. Már az is jólesett, hogy beszéltem róla.
2012. aug. 7. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!