Mit tegyek? Elköltözek tőlük messzire?
Nénémmel és keresztanyámmal fél éve romlott meg nagyon a kapcsolatunk! Úgy indult az egész,hogy egy ballagásban voltunk és én este mentem bulizni a lényeg,hogy én meg bátyám lekéstük a buszt.. ezért felmentünk néném barátnőjének a fiához pisilni.. de aztán jötttünk is le.. miközben az anyja hívta h mivan.. elmondtaa srác h náluk voltunk fel amire az anyja: Nem meg mondta .. néni (néném) hogy aza lány milyen ,hogy mindenkivel elmegy.. Kértem a srácot ismételje meg h jól hallottam-e amire megismételte .. sírtam zokogtam.. pár napra rá megmondtam nénémnek mi a baom vele .. amire ő el kezdettt sírni h ez nem igaz... és az egészből az lett hogy én hazudok.. ( tesóm is hallotta a dolgot) Innentől pokol lett a 3unk kapcsolata.. folyamatosan kibeszéltek mindenkinek.. szinte ku..v..nak próbáltak beadni.. meg minden.. még a tanárokkal is beszéltek.. ( de neekm hittek ) ,mert tudják milyen vagyok. Hozzá kell tennem nyárion leszek 18 éves aap egyedül nevel 7 éve és külföldön dolgozik.. hétköznap kollégiumban vagyok 7végén bnőknél,nővéremnél vagy egyedül.. Nem volt még komoly kapcsolatom .. nem feküdtem még le senkivel.. nem drogoztam.. és semmi ilyesmi.. póbálok szülők nélkül is normális életet élni . Vannak álmaim és céljaim miért küzdök a végsőkig is akár.
Jól tanulok és úgy érzem jó úton haladok szeretnek a barátaim és a tanárok is! Keresztanyám a karácsonyomat is elcseszte kijött hozzánk és azt mondta " te nem létezel számomra, egy kis dög vagy, egy kis csi..t..i". Gondoljátok hogy esett ez tőle. Mi tagadás segített már jartam 8.ban náluk laktam fél évet.. de én ezt nem is felejtettem el. Néném meg azt mondta,hogy majd mittom én kije lesz az igazgató és ak majd nekem annyi lesza suliban is meg ilyenek.. Már a költözésen gondolkodtam..de enm akarom enkik megadni ezt az örömet..,de már annyira a padlón vagyok,hogy egyedül kell ezzel megbírkóznom,hogy tegnap elájultam.! Kérlek segítsetek! Bocsi ha hosszú voltam . Előre is köszönöm a válaszokat:)
"néném barátnőjének a fia" írd inkább, hogy egy ismerős, nem is értem, túl sokat foglalkozol a részletekkel, amiknek semmilyen jelentőségük sincs, ez a fogalmazásodból is látszik, össze-vissza ugrálsz a témák között, szétszórt vagy, olyanoknak tulajdonítasz fontosságot, amik az égvilágon senkit sem érdekelnek.
Ezzel a sztorival is kb. ez lehet, felfújod.
Keresztanyádat sz.rd le, ha ilyet mondott neki, többet felé se nézz, és meg is van oldva a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!