Hogy képesek emberek ilyen messzire elmenni?
Exbarátom csaja teljesen rászállt a pasimra. Mindennap irogat neki, hülye alkalmazákokat küld facebook-on, és msn-en folyamat rólam folyik a szó. Besokalltam, kértem a barátomat, törölje őt, és ne foglalkozzon vele. Meg is tette, de közben egy közös ismerősünk szólt, h látta, a nő azt írta az üzenőfalára, h ki tud gépet feltörni...meghogy Én túl messzire mentem(nem írta a nevem, de lehetett tudni, kire gondol), és hasonlókat...magyarán burkoltan fenyegetőzik, h ne lehessen semmit rábizonyítani.
2) egy csaj a suliban nem tudta, h nem kedvelem, azóta hangosan szid mindenki előtt. A netre kitette a titokban rólam készített képeket, alatta szemét szövegekkel. A többiek besokalltak attól, h folyton engem szid, és velem beszélgetnek inkább, ő egyedül van. Ez azért rossz, mert sztem labilis az idegrendszere, és ha elkattan, még súlyosabb dolgokat is tehet.
Mi a fenét csináljak? A rendőrség nem sokt tehet üres, burkolt, be nem bizonyítható fenyegetésekkel szemben:S...most azonnal fogjam magam, és költözzek az ország másik végébe?
A szüleimnek szóltam, de nem tudnak semmit se tenni. Az osztályfőnököm csak azt tudta elérni, h nyíltan ne szidjon...de így meg nem tudom, mire készül ellenem.
1. Sz.rd le
2. Sz.rd le
3. Hány éves vagy?
Még mindig én... :D
Mutassátok meg neki, hogy mennyire szeretitek egymást, és ne foglalkozzatok vele! Neki sokkal jobban fog az fájni, hogy ti boldogok vagytok ráadásul akármit csinál sza*tok rá. :)
igen, az exem mostani csaj a mostani pasimra...de alapjáraton feltűnt, h mindig az kell neki, ami nekem, és utánoz, biztos, h ezzel bosszantson (születésnapomra pl. kaptam 1 gitárt, erre karácsonyra azt kunyerált a szüleitől, ilyenek -.-) -mondjuk ez engem nem érdekel, de akkoris, milyen dolog már ez?
barátom pedig udvariasságból vált vele pár szót, de ahogy mondod utolsó - lesz@rja. talán nekem is ezt kéne tennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!