Akik a párjuk miatt messzire költöztek, hogyan élték meg?
Igy oda se költöztem volna.
Mi az hogy gyakorlatilag eltilt a családodtól,barátaidtól?(neki persze ott van mindenki akit megszokott)
Biztos ő a nagy ő?
Kérdésre válaszolva: Kikerülendő hogy csak az egyikőnknek legyen ismeretlen a hely,emberek,mi a két eredeti város közötti városban élünk,havi 1-1 hétvége a szülővárosban van együtt (2 hétvége erre megy el,szülők,barátok)
amit te csinálsz,én nem birnám,nem csodálom hogy kivagy
Mi az, hogy "nem engedi"??
Ez nem normális dolog ám! Neked nem kell engedélyt kérned, felnőtt ember vagy. Attól még, hogy megházasodtál, nem szűntél meg szuverén személyiségnek lenni!
Mi az, hogy NEM ENGEDI? Tessék haza látogatni mikor teheted! Mi a férjed, börtön őr?
Amúgy én is idegen helyre költözöm, de én úgy fogom fel mint kihívás, mint egy teljesen új élet. Nem költözöm nagyon messzire 200 km-re, de nem ismerek senkit a városban. Remélhetőleg lesz munkám, majd lesznek ismerőseim is. A páromat ismerem és néhány évfolyamtársát az egyetemen. De itt a lehetőség új arcokat találmi, ismerkedni. Én nem magányként fogom fel, lehetőségként :)
Nekem ezzel azért nem volt gondom, mert utáltam azt a várost ahol a szüleimmel laktam. Nem voltak barátaim, pedig ovitól, középsuli végéig csak ott voltam.
Amikor elköltöztem nem volt semmi változás, hiszen se itt, se ott nem volt senkim, jobbanmondva az új helyen ott volt velem a párom. Nameg a megnyugtató tudat hogy nem ismer senki. :)
Lett munkám, és lassan szereztem barátokat.
Ha menni kellett látogatóba, már minden bajom volt. (2 havonta mentünk hétvégére)
Most vagyok a legmesszebb a családtól, külföldön, a férjemen kívül senkim sincs, még a nyelvet se beszélem, de ennek ellenére jól elvagyok :) Nem vagyok magányos soha!
Van internet, vezetékes telefon, amivel olcsón tudok magyar szintén vezetékest hívni, így ha senki nem ér rá aki netezik, felhívom nagymamámat, és beszélgetek vele. Neki is jó, mert nem igazán keresi őt senki, nekem is, mert nem csak a párommal beszélgetek.
Az tényleg elég fura hogy nem enged el... Én nem kértem soha semmire engedélyt a férjemtől, csak bejelentettem, hogy akkor most 7végén megyünk, úgy készüljön.
És őszintén, szerinted ez így rendben van? Hogy te nem látogathatod a szüleidet meg az otthonodat, mert ő nem szereti anyukádat, meg nehogy jól érezd magad?? Ekkora butaságot sosem hallottam még!
Ez egy zsarnok, és ne is haragudj, de nem értem, hogy lehetsz vele együtt...
2 éve lakom itt, barátokat nem találtam és nagyon nehezen bírom már
A párom nekem is nyavalyog hogy hazajárok, de nem érdekel van hogy hetente 2szer 3szor is hazamegyek, ingyen van a busz így nem lehet az a kifogás, hogy nincs pénz üzemanyagra
Neki leginkább az nem tetszik, hogy a kislányt is viszem magammal, de hát mivel itt nincs kire hagynom vinnem kell, ő meg mindig dolgozik
Szerencsére a barátaim is néha eljönnek hozzám meg sokat telefonálnak
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!