Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi bámulja a nőket,...

Minden pasi bámulja a nőket, vagy csak az enyém?

Figyelt kérdés

Korábbi kapcsolatomba egyáltalán nem volt jellemző, de a mostaniban annál inkább. Bárhova megyünk, párom állandóan megbámulja a nőket. Nem úgy, hogy fél szemmel rájuk pillant, hanem szabályosan bámul. (Teljesen mind1 milyen a nő, az se zavarja, ha kézen fogva megy a barátjával; az meg pláne nem, hogy engem megaláz ezzel. Úgy bámul, hogy az mindenkinek szemet szúr, utána fordul, hosszú percekig nézi)

Rendszeresen sportolok, adok magamra(nagyon is); ha már hízok egy dekát a fejemhez vágja, hogy figyeljek jobban oda. De az számára teljesen normális, hogy mindenkit megbámul. Ha olyan nőt bámul meg, akit még én női szemmel is elismerek és nekem is megakad a szemem rajta, abból persze nem csinálnék gondot. De ő képes megbámulni a legigénytelenebb kis ribancot, aki persze örül magának. (Engem is sokszor megbámul olyan pasi, aki mellett ott van a barátnője…már attól is rosszul vagyok, mindig úgy gondoltam hogy hatalmas bunkó lehet az ilyen és szegény barátnő…erre tessék, jól kifogtam én is)

Számtalan konfliktusunk volt ebből, tényleg nem tudom ezt elfogadni. Attól is elmegy a kedvem, hogy kimozduljak vele. (Strandon csinálja a legdurvábban, ha strandra megyünk biztos, hogy a vége az, hogy úgy összeveszünk, aznap nem is beszélünk egymással) Számomra kiábrándító a viselkedése, ő pedig azt mondja rám, hogy hisztérika vagyok. És ő csak szórakozik, férfiból van. Minek fúj fel ennyire.

Nem lehet azt megérteni, hogy megaláz? Már mérgembe azt is a fejéhez vágtam, hogy szakítsunk és kedvére nézegetődhet. Akkor persze megpróbál kiengesztelni, megfogadja hogy többet nem csinálja. De természetesen hosszútávon nincs változás.

Szerintetek én lennék a hisztis? Vagy érthető a felháborodásom? Esetleg teljesen normális, hogy egy kapcsolatban élő férfi így viselkedik?

2012. aug. 6. 14:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

30-as vagyok.

Eleinte ő is megfordult mások után, ezt kineveltem belőle.

De ha utánam fordult/fordul meg valaki annak be szokott szólni :D

2012. aug. 6. 19:50
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott fenébe,nem érdemes vele kínlódni.
2012. aug. 7. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!