Minden pasi bámulja a nőket, vagy csak az enyém?
Korábbi kapcsolatomba egyáltalán nem volt jellemző, de a mostaniban annál inkább. Bárhova megyünk, párom állandóan megbámulja a nőket. Nem úgy, hogy fél szemmel rájuk pillant, hanem szabályosan bámul. (Teljesen mind1 milyen a nő, az se zavarja, ha kézen fogva megy a barátjával; az meg pláne nem, hogy engem megaláz ezzel. Úgy bámul, hogy az mindenkinek szemet szúr, utána fordul, hosszú percekig nézi)
Rendszeresen sportolok, adok magamra(nagyon is); ha már hízok egy dekát a fejemhez vágja, hogy figyeljek jobban oda. De az számára teljesen normális, hogy mindenkit megbámul. Ha olyan nőt bámul meg, akit még én női szemmel is elismerek és nekem is megakad a szemem rajta, abból persze nem csinálnék gondot. De ő képes megbámulni a legigénytelenebb kis ribancot, aki persze örül magának. (Engem is sokszor megbámul olyan pasi, aki mellett ott van a barátnője…már attól is rosszul vagyok, mindig úgy gondoltam hogy hatalmas bunkó lehet az ilyen és szegény barátnő…erre tessék, jól kifogtam én is)
Számtalan konfliktusunk volt ebből, tényleg nem tudom ezt elfogadni. Attól is elmegy a kedvem, hogy kimozduljak vele. (Strandon csinálja a legdurvábban, ha strandra megyünk biztos, hogy a vége az, hogy úgy összeveszünk, aznap nem is beszélünk egymással) Számomra kiábrándító a viselkedése, ő pedig azt mondja rám, hogy hisztérika vagyok. És ő csak szórakozik, férfiból van. Minek fúj fel ennyire.
Nem lehet azt megérteni, hogy megaláz? Már mérgembe azt is a fejéhez vágtam, hogy szakítsunk és kedvére nézegetődhet. Akkor persze megpróbál kiengesztelni, megfogadja hogy többet nem csinálja. De természetesen hosszútávon nincs változás.
Szerintetek én lennék a hisztis? Vagy érthető a felháborodásom? Esetleg teljesen normális, hogy egy kapcsolatban élő férfi így viselkedik?
Egyszer az unokatestvéremmel sétáltam és néha mutattam neki, ha szép lányt láttam. Ő feltűnően nem nézte a nőket, meg is kérdeztem, hogy hogyhogy nem.
Mondta, hogy ha nő sétál mellette, akkor mindegy, hogy milyen viszonyban vannak (akár mint mi, rokoni) nem alázza meg ezzel a mellette sétáló nőt.
Szóval ez igenis gáz, nagyon is.
A férjem is nézeget, főleg, ha egyedül van, de ha velem, akkor maximum egy pillantással. De ugyanígy, ha a lányával van, akkor se nézegeti őket - mert a lányát se hozza kellemetlen helyzetbe ezzel.
A nők szemkiesős bámulása, függetlenül attól, hogy a pasi társaságban van-e, végtelenül primitív magatartás. Ilyen az építkezéseken dolgozó munkásoknál lehet tapasztalni, de ott a többséget nem az eszéért szeretik...
Szakits vele,ez igy nem lesz jó hosszú távon.
Az én apum is ilyen volt,ő addig ment el,hogy az anyám szeme láttára fogdosta azokat a nőket akik hagyták,esetekben igényelték.
Őt nem zavarta,hogy anyám is és én is látom.Anyu tudta,hogy sosem csalja meg,ezért nem is érdekelte a dolog.De nekem,gyerekként ezt mindig látni borzasztó megalázó és bántó volt.Mindig azt éreztem,hogy apámnak nem elég jó az anyám,hogy igazából nem is szereti.Hiába mondták mindketten,hogy ez nem igy van,nem hittem nekik,mert szerintem ha egy férfi igazán szeret akkor nem bámul és nem fogdos idegen nőket,és nem csorgatja sóhajtozva a nyálát tizenhét-tizennyolc éves csajok után.
(Hozzáteszem,anyum sem csúnya nő!!)
Kamaszként és később,felnőttként is,már szégyelltem bárhova is menni vele,mert mindig,de mindig ez volt!
Hogy a közös munkahelyről már ne is beszéljek....
Higyj nekem kérdező,ez a kapcsolat mindig ilyen lesz,és jobban jársz te is és ő is,ha gyorsan véget vetsz neki.
Addig dobd,amig nem fordul komolyra a dolog!!
Nem túlzom el. (Bárcsak eltúlozhatnám!)
Legutóbb úgy bámult egy csajt, hogy a csaj párja sem tudta hova tenni a dolgot. Rá kellett szólnom páromra, hogy ne csinálja már, mert ez nagyon megalázó. Aztán persze bedurcázok, ő meg "kiengesztel és szerinte el van rendezve".
Az "igénytelent" arra értettem, hogy vannak olyan csajok, akiknek már az öltözköde is ezt sugározza, hogy olcsó és ...
Persze nagyon jól esik nekik, hogy párom bámulja őket, vigyorognak, kokettálnak stb. (Ezekre akadok ki a leginkább)
És párom még képes belém kötni, hogy ide kellene többet edzenem, oda stb. Engem majdhogynem soha nem dicsér meg, sokkal inkább "leszól". De más nőket bámul. És még én túlzom el az egészet.
Az én párom ha így bámulná a nőke tuti otthagynám.
Én hiztam pár kg ot de a párom nem szolt...sőt tetszett neki.
A te párod elég bunkónak tűnik, bocsi h.ezt mondom.
Ugy néz ki h.nem tisztel téged,sajnállak..én tuti nem tudnám elviselni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!