Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi bámulja a nőket,...

Minden pasi bámulja a nőket, vagy csak az enyém?

Figyelt kérdés

Korábbi kapcsolatomba egyáltalán nem volt jellemző, de a mostaniban annál inkább. Bárhova megyünk, párom állandóan megbámulja a nőket. Nem úgy, hogy fél szemmel rájuk pillant, hanem szabályosan bámul. (Teljesen mind1 milyen a nő, az se zavarja, ha kézen fogva megy a barátjával; az meg pláne nem, hogy engem megaláz ezzel. Úgy bámul, hogy az mindenkinek szemet szúr, utána fordul, hosszú percekig nézi)

Rendszeresen sportolok, adok magamra(nagyon is); ha már hízok egy dekát a fejemhez vágja, hogy figyeljek jobban oda. De az számára teljesen normális, hogy mindenkit megbámul. Ha olyan nőt bámul meg, akit még én női szemmel is elismerek és nekem is megakad a szemem rajta, abból persze nem csinálnék gondot. De ő képes megbámulni a legigénytelenebb kis ribancot, aki persze örül magának. (Engem is sokszor megbámul olyan pasi, aki mellett ott van a barátnője…már attól is rosszul vagyok, mindig úgy gondoltam hogy hatalmas bunkó lehet az ilyen és szegény barátnő…erre tessék, jól kifogtam én is)

Számtalan konfliktusunk volt ebből, tényleg nem tudom ezt elfogadni. Attól is elmegy a kedvem, hogy kimozduljak vele. (Strandon csinálja a legdurvábban, ha strandra megyünk biztos, hogy a vége az, hogy úgy összeveszünk, aznap nem is beszélünk egymással) Számomra kiábrándító a viselkedése, ő pedig azt mondja rám, hogy hisztérika vagyok. És ő csak szórakozik, férfiból van. Minek fúj fel ennyire.

Nem lehet azt megérteni, hogy megaláz? Már mérgembe azt is a fejéhez vágtam, hogy szakítsunk és kedvére nézegetődhet. Akkor persze megpróbál kiengesztelni, megfogadja hogy többet nem csinálja. De természetesen hosszútávon nincs változás.

Szerintetek én lennék a hisztis? Vagy érthető a felháborodásom? Esetleg teljesen normális, hogy egy kapcsolatban élő férfi így viselkedik?

2012. aug. 6. 14:28
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
66%
Én is morc lennék. Talán lehet egy próbaszakítást is csinálnék!
2012. aug. 6. 14:34
 2/32 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem valamilyen mértékig mindenki megnéz ellenkező nemű embereket. Ahogy te itt leírod, az talán túlzásnak tűnik, de nem vagyok benne biztos, hogy te is nem túlzol egy kicsit felháborodásodban. Most nagyon dühös vagy a számodra szerényebb külsejűnek tűnő nőkre, mert őket is megnézi. De ők nem is tehetnek róla! Mitől lettek ribancok? Csak azért, mert valaki nézi őket? Azt a részét nem értem, hogy miért megalázó. Számomra például egyáltalán nem megalázó, ha valaki nem engem néz, hanem mást, legfeljebb nem értem, hogy miért. De ő tudhatja...
2012. aug. 6. 14:39
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

nagyon bunkó dolog ez. jó-jó, férfiból van, de ne legyen már ilyen ösztönös véglény

az én párom is biztosan megnézi a nőket, de ügyel arra, hogy ne úgy tegye, hogy én észrevegyem

ez egy minimális kultúra, szerintem

2012. aug. 6. 14:39
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Érthető a felháborodásod. Te meg bámuld meg a pasikat. Mondd, hogy kár, hogy ő nem ilyen, meg olyan kigyúrt, adhatna kicsit magára. Aztán meg hagyd ott. Ezt érdemli. Te meg ennél sokkal jobbat!
2012. aug. 6. 14:40
 5/32 anonim ***** válasza:
95%

Erre szokták mondani: hűséget fogadtam nem vakságot...

Azért én ott hagynám egyszer faképnél és következő találkozásnál megkérdezném: Mi van? Nem érted utol a kiszemelt áldozatot???

A pofátlanságnak is van határa.

Ha tűröd még rosszabb lesz.

2012. aug. 6. 14:40
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, remélem nem gond, hogy leírom a véleményemet.

Először is. Azzal jönni, hogy férfiből van, és ezáltal természetes ez a viselkedés, szánalmas. Ha a barátnőmmel elmegyünk valahova, nem állok neki nyálcsorgatva nőket bámulni. Miért tenném? Szép barátnőm van, szeretem, és nem fogom őt megalázni a többi ember előtt azzal, hogy ott van mellettem, mégis más nők után fordul a fejem.

Másodszor. Ez nem indok: "Férfi vagyok, megtehetem. A nők miért ne tehetnék meg szó nélkül? Ez egy akkora baromság. Nézi a nőket? Bámuld a férfiakat, flörtölj velük úgy, hogy ő is lássa. Ha szóvá meri tenni, akkor tudod, hogy mit kell mondanod.

De hogy a konkrét kérdésedre válaszoljak, nem, nem bámulja minden pasi a nőket. Az bámulja meg a nőket a barátnője mellett, amelyik nem tiszteli őt. Az meg, hogy megjegyzéseket tesz az alakodra, ha hízol 1-2 kg-t....biztos, hogy szeret téged? Mert nekem csak egy beképzelt f.aszfejnek tűnik, akit jobban érdekel az, hogy egy top csajszi legyen mellette, és nem az érzelmekre hajt, hanem a külsőre. Úgyhogy ne általánosítsunk, nem minden pali akkora tapló, mint a barátod.

29/F

2012. aug. 6. 14:41
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
6-os megérdemelsz egy virtuális pizzát, bár mindenki így gondolkodna :)
2012. aug. 6. 14:43
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nincs baj, hogyha megnézi a nőket. Kit a kirívó szépségéért, kit az igénytelensége miatt. Inkább az a furi, hogy hosszú percekig nézi, meg hogy utánafordul mindegyik nő után. Bár szerintem ezért ez túlzás :)
2012. aug. 6. 14:44
 9/32 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem felfujod a dolgot.

Mi együtt bamuljuk a csajokat a bratomma(nem csak a szepeket). Mondjuk nem mindig uganazt vesszük eszre.(Ö a feneket, en a nacijat)

Szerintem nem megalazo ez a resze, hisz nem vak. Csak nem igazan tud viselkedni.

Az viszont mar bunko dolog, hogy megszol egy pici hizasert is.

Amig hangosan nem mondogatja hogy:"Igy meg ugy meg b@***am ezt vagy azt a csajt." Addig szerintem legy egy kicsit lazabb. Nyisd ki a szemed es pihentesd meg te is neha a jo pasikon.

2012. aug. 6. 14:46
 10/32 anonim ***** válasza:
Amikor férjemnek szóvá tette, azt mondta: Hűséget esküdtem neked, de vakságot nem!
2012. aug. 6. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!