Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi bámulja a nőket,...

Minden pasi bámulja a nőket, vagy csak az enyém?

Figyelt kérdés

Korábbi kapcsolatomba egyáltalán nem volt jellemző, de a mostaniban annál inkább. Bárhova megyünk, párom állandóan megbámulja a nőket. Nem úgy, hogy fél szemmel rájuk pillant, hanem szabályosan bámul. (Teljesen mind1 milyen a nő, az se zavarja, ha kézen fogva megy a barátjával; az meg pláne nem, hogy engem megaláz ezzel. Úgy bámul, hogy az mindenkinek szemet szúr, utána fordul, hosszú percekig nézi)

Rendszeresen sportolok, adok magamra(nagyon is); ha már hízok egy dekát a fejemhez vágja, hogy figyeljek jobban oda. De az számára teljesen normális, hogy mindenkit megbámul. Ha olyan nőt bámul meg, akit még én női szemmel is elismerek és nekem is megakad a szemem rajta, abból persze nem csinálnék gondot. De ő képes megbámulni a legigénytelenebb kis ribancot, aki persze örül magának. (Engem is sokszor megbámul olyan pasi, aki mellett ott van a barátnője…már attól is rosszul vagyok, mindig úgy gondoltam hogy hatalmas bunkó lehet az ilyen és szegény barátnő…erre tessék, jól kifogtam én is)

Számtalan konfliktusunk volt ebből, tényleg nem tudom ezt elfogadni. Attól is elmegy a kedvem, hogy kimozduljak vele. (Strandon csinálja a legdurvábban, ha strandra megyünk biztos, hogy a vége az, hogy úgy összeveszünk, aznap nem is beszélünk egymással) Számomra kiábrándító a viselkedése, ő pedig azt mondja rám, hogy hisztérika vagyok. És ő csak szórakozik, férfiból van. Minek fúj fel ennyire.

Nem lehet azt megérteni, hogy megaláz? Már mérgembe azt is a fejéhez vágtam, hogy szakítsunk és kedvére nézegetődhet. Akkor persze megpróbál kiengesztelni, megfogadja hogy többet nem csinálja. De természetesen hosszútávon nincs változás.

Szerintetek én lennék a hisztis? Vagy érthető a felháborodásom? Esetleg teljesen normális, hogy egy kapcsolatban élő férfi így viselkedik?

2012. aug. 6. 14:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám elviselni,nekem ez már sok lenne.Ha 1-1 pillantást vet rá,az oké,na de hogy bámulja?!..

Az én párom nem szokta megnézni a nőket,ha ott vagyok mellette,ha nem vagyok ott,akkor biztos ő is megnéz másokat.De volt,hogy én mondtam neki,"nézd már milyen jól néz ki,jó az alakja a csajnak"erre,jaj,kit érdekel..

na mondjuk ezt nem hiszem :D

2012. aug. 6. 15:37
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván kétféle tapasztalat - vagy több - van forgalomban. Itt a nőket megnéző férfiak az ideírók szerint megaláznak, bunkók, barmok, ösztönlények, szemétládák, zúzdába velük... ok. Én szeretnék az uraknak üzenni, akik még nem találkoztak a jelenséggel. Első feleségemre ismertem a nézést ellenző harci sárkányok között, és állítom, pokollá teheti az ember mindennapjait egy ilyen nézésre is féltékeny őshüllő. Egyet tehet az ember: menekül ebből a barlangból, amíg csak lehetséges! És ha már hetedhét határon túl jár, söpörje el maga mögött a homokot egy faággal, hogy az ördög ne találja meg és ne érje utól! Mert szétmarja az agyát a féltékenység, és hullámokban árad a méreg a testéből. Vigyázat! Ha ilyennel találkoztok, azonnal meneküljetek! Én azóta békében, boldogságban és házasságban élek egy másik szigeten és megpróbálom figyelmeztetni a sorstársaimat.
2012. aug. 6. 15:37
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

A párod egyszerűen bunkó. Azzal nincs baj, ha diszkréten megnéznek 1-1 csajt. De ha nyálcsorgatva forognak utánuk, az szerintem is bunkóság. Ha még olyanokat is bámul, akinek ott a párja, egyszer meg fogja kapni a magáét.

#6-ost klónozni kellene! :)

#22-t meg nagyon nem.

2012. aug. 6. 18:22
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ha sétáltok a következőket tedd: Minden, de szó szerint minden hapsi után fordulj meg, de úgy, közben a szád enyhén kinyitod és az sem baj, ha egy kis nyál is kicsurran a szád szélén. A jobb példányoknál egy-egy hatalmas sóhajt is kiengedhetsz és a fejed kb. 180 fokos fordulatot tegyen. Időnként meg is jegyezheted hangosan, hogy ide-oda több izmot felpakolhatna magára mert az milyen iszonyat szexi lenne. Ha erre sem kapcsol akkor hagyd a francba és keress egy olyan férfit aki megbecsül.
2012. aug. 6. 18:25
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem minden férfi ilyen,az én párom nem bámulja a nőket a társaságomban,szerintem ez tiszteletlenség,igazuk van azoknak akik ilyet irtak.Én ezt nem tudnám elviselni,szerintem ez megalázó dolog.
2012. aug. 6. 18:33
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy még vele?Cseréld le egy jobb pasira.
2012. aug. 6. 18:34
 27/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom miért vagyok vele, sajnos szeretem...de ha őszinte akarok lenni magammal, már nem tudom mikor éreztem magam utoljára boldognak mellette. Egyáltalán nem figyel rám és nem törődik az érzéseimmel.

Köszönöm, hogy megerősítettek ebben.

Az, hogy én is bámuljak mindenféle pasit és még megjegyzéseket is tegyek rájuk..az egyáltalán nem az én stílusom. Képtelen vagyok ilyesmire. És sajnos már nem ér annyit az egész "kapcsolatunk" hogy így is megalázzam magam.

2012. aug. 6. 18:40
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom miért vagyok vele, sajnos szeretem...de ha őszinte akarok lenni magammal, már nem tudom mikor éreztem magam utoljára boldognak mellette. Egyáltalán nem figyel rám és nem törődik az érzéseimmel."

Azt kell mondjam, hogy nem szereted. Ha a kapcsolat rossz, nem tudod miért vagy vele és boldog sem vagy mellette, az nem szerelem, hanem kapcsolatfüggőség.

2012. aug. 6. 18:42
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

mégis mi a jó fittyfenét szeretsz rajta, ha ennyire megaláz és nem tisztel!? ébredj már fel! van rajta kívül még 1000 pasi, aki tud normálisan viselkedni, és nem ilyen sültbunkó.

a páromat még soha életemben nem kaptam rajta, h akár csak megnézett volna egy csajt. pedig vannak nálam szebbek dögivel. tegnapelőtt a strandon nézegettem a csajokat (nő létemre) :) mondtam a páromnak, h odanézz milyen jó cicije meg popója van, bár nekem is lehetne ilyen :)

erre ő: ugyanmár, te nekem így vagy a legszebb, nem érdekel más csajok teste :)

ugyanígy én sem nézegetem a pasikat. az 1 dolog, h valamelyik jóképű, vagy jó testű, de otthonra úgyse kéne :)

inkább belenézek a párom szép nagy barna szemeibe, és adok neki egy nagy csókot :D teljesen mind1 hogy nézünk ki, lehet hogy még a jobb testűek is irigyelnek, mert látszik rajtunk, h imádjuk egymást, és összhang van köztünk.

egyszer egy néni a villamoson annyira meghatódott rajtunk (pedig csak egymás kezét fogtuk és beszélgettünk) hogy odajött, sok boldogságot kívánt, és azt mondta, hogy jó látni, h vannak még akik igazán szeretik egymást :) olyan édes volt. :D

2012. aug. 6. 19:49
 30/32 anonim ***** válasza:

A kapcsolatunk elején az én férjem sem szégyellte magát, fogta az én kezem és bámult másokat. Ugyan nem sokáig, de épp annyira, hogy egyértelműen észre lehessen venni. Többször megkértem, hogy szolidabban, mert ez nekem tök ciki. És ami a durva, hogy ő le is tagadta :D Ő nem nézte meg én csak képzelődöm, de a végén persze mindig jött a duma, hogy hűséget fogadott nem vakságot blabla, szóval megnézte őket.

Aztán szolidabban csinálta és így már lesz@rom. Sőt, olyan sokat változtam ilyen téren, hogy a strandon megbeszéljük kinek mi tetszik az adott nőn. Ma hazafelé pl a kivágott felsőjű lány melle volt a téma ( igen jó volt). (:

Nincs feszkó.

2012. aug. 6. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!