Hogy álljam meg, hogy ne költsek el azonnal 5000 ft-ot?
kicsit előre rohanok, de sztem hasznos dolgokat mondok neked.
nos, nem csak a jelenben kell megtanulnod bánni a pénzzel, és vigyázni rá, hanem a jövőben is, amikor majd felnőtt leszel, és elköltözöl. mert iszonyat jól hangzik, h keresel egy hónapban 120-150et, de ha ezt mind ruhára meg hamburgerre vered el, akkor mehetsz kuncorogni kölcsönért, h befizesd a számlákat, vegyél sampont, egyél normális kaját.
még nem késő, kezdd el trenírozni magad most! határozd el, hogy csak a hamburgernek valót veszed meg, és a pénzt úgy őrzöd mint a Szent Grált.
vizet inni sokkal egészségesebb mint cukros vackokat. vegyél pár üveg ásványvizet, csavarj bele egy citromot, meglátod milyen frissítő és jó ízű lesz. jobban oltja a szomjad mint az a sok műanyag.
én pl minden hónapban kiszámolom, h mire mennyit költhetek, és csak akkor engedek a csábításnak, ha már be vannak fizetve a számlák, ment a megtakarításba a szokásos összeg, és van otthon elég kaja. fizu előtti napon elmegyek egy kellemeset shoppingolni a kedvenc turimba, mindenféle bűntudat nélkül, hiszen az már tényleg a felesleg, lévén, h van biztonsági tartalékpénzem, ha netán beütne a krach, és költeni kéne valami halaszthatatlanra.
Szia, én épp ugyanígy vagyok most itthon, akartam is kérdezni hány éves vagy, és nincs-e kedved valami közös programhoz...
de aztán legörgettem, és nincs pedofil hajlamom...:DDD
Azért az 5.000-, Ft k*rva kevés egy hétre. Én azért vettem magamnak kaját, de pl. főzni nem tudok, és hát a 3.-4. naptól bizony elfogy a kész kaja...
Utána meg párizsin, kenyéren élni... :(
Szerencsére bejött egy jó ötletem, most 140ezrem van itthon...:DD, szülők meg holnap jönnek...
Viszont én meg egész nap csak aludtam míg ők elvoltak. Se egy buli, se egy kis kimozdulás... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!