Mit tennél, ha nap mint nap találkoznod kellene olyan emberrel, akit ki nem állsz. Akit, ha meglátsz, azonnal felmegy a vérnyomásod, néha a fejed is megfájdulna a látványától? Hogy lehet ez ellen védekezni?
Mindig lesznek ilyen emberek. Átérzem a helyzeted. "Drága" anyósomtól nem messze fogunk költözni. Itthon se anyám se apám nem 100%
Azt hiszem egyiket sem tudom elkerülni, egy megoldás van:
legyél Te az elviselhetetlen és kerüljenek Téged!
Egy igaz mondás tőlem: Ha Te nem alkalmazkodsz, hozzád fognak alkalmazkodni. Sok sikert!
utolsónak: itt már nem is az alkalmazkodásról van szó, egyszerűen a "meglátni és rosszul lenni"!
Mégha semmi rosszat sem tesz!
Persze, én az anyósommal úgy vagyok, hogy elég csak rágondolnom és érzem hogy kidagad a nyakamon az ütőér.
Ez eredménye egy helyzetnek, vitának, bárminek.
Na ezzel én is pontosan így vagyok, csak nekem nem az ütőerem dagad ki, hanem hevesebben ver a szívem, érzem , hogy robbanni tudnék az idegtől.
De hogy lehet ezt elkerülni???????? Tönkre megy az egészségem.
Mondanál többet erről a helyzetről?
Ki ez az ember számodra? Milyen kapcsolatban vagy vele? Miért kell minden nap találkoznotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!