Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Én vagyok csak rosszul a...

Én vagyok csak rosszul a holttestek látványától?

Figyelt kérdés
Még képeken, videókon sem tudom megnézni:S
2011. szept. 8. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincs velük bajom. Igaz, egész kiskorom óta hullanak körülöttem az emberek. Eltemettem már a fél családomat. Ezért nem a hullát láttam bennük, hanem nagyanyámat, nagyapámat, apukámat... A film és a videó egész más.
2011. szept. 8. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Huhh, én sosem láttam élőben holttestet, nekem ez olyan 'misztikus' dolog lehet, kicsit félelmetes számomra.
2011. szept. 8. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs benne semmi misztikus, elhiheted. Van, aki olyan, mintha csak aludna. Ami a filmekben nincs, hogy a ravatalon a testek "izzadnak". Hűtve vannak ugye és szobahőmérsékleten felolvadnak, vagy nem is tudom. Az meg inkább morbid.
2011. szept. 8. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem láttam még, egyszer képen, de kiborított, filmen nem zavar mert tudom h nem halott, illetve egy dokufilmben láttam még arab kisgyerekek holttesteit, akiket az amerikaiak öltek meg :/ Nagyon bizarr volt, csak úgy lógtak a végtagjaik, ahogy a szüleik magukhoz ölelték őket és sírtak!
2011. szept. 8. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Minél idősebb vagyok annál rosszabbul tűröm az ilyeneket. De elméletben ezt is meg lehet szokni, a legtöbb orvostanhallgató sem úgy megy oda, hogy...

És az tényleg igaz, hogy a kép és a video teljesen más.

2011. szept. 8. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem az hogy rosszul vagyok... Na jó, fogalmazhatunk így is.

Nem tudom hogy mások hogy képesek ilyeneket nézegetni...

2011. szept. 9. 12:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!