Hogy álljam meg, hogy ne költsek el azonnal 5000 ft-ot?
nem, nem kívánós vagyok. De szívesen ennék. Annyi pénzért meg, amennyit elkérnének 2 hamburgerért ami fullos, megveszem a husit meg a puffancsot! :D
Pl, üdítőért? abból nincs itthon, csak egy fél üveggel.
Rengeteget vagyok egyedül. Lemennek a haverjaikkal, hagy menjenek.
Feleségnek 5*-os vagyok, mert istenien sütök,főzök.Anyum, és nevelőapum is meglepődik rajtam néha :D
A pénzzel vannak némi bajaim :$
Vegyél egy üveg szörpöt és idd azt,az sokkal olcsóbb,mintha megvennéd a bolti üdítőt.Esetleg csinálj limonádét,akkor még kevesebből kijössz.Én mondjuk vizet iszom,az meg a legolcsóbb.:)
Tök felesleges üdítőért lemenned a boltba,mert tuti többet fogsz költeni,mint amennyit eredetileg szántál rá.
off: Mellesleg nem feltétlenül attól lesz valaki jó feleség,hogy tud főzni.
22/N
Lehet megpróbálkozom a szörppel :D
De azért előny,ha az asszony nincs elveszve a konyhában :D
Szörpöt igyál, vagy vizet. Esetleg vannak az italporok, ha szereted, próbáld meg.
Majd írd meg, hogy sikerült ez az egy hét neked.
Meg fogom írni! :)
A vizet nem szeretem :S túl sokáig volt ilyen téren kinyalva a s.ggem. :S :D
főleg arra is hagytak pénzt :D ha kapott volna anyu tegnap, akkor tuti csak a felét kaptam volna meg :D báár, van egy hamburgeres, ahol 250 a hambi, mert zárás előtt féláron van minden :D Csak ha már veszek, akkor a barátomnak is, és próbálom számolgatni,hogy hogy jövök ki jobban :D
Még szerencse,hogy volt otthon pénzed. :))
oszd be, és ne költs többet!!!
ha kevesebbet költesz, pl csak 500 ft-ot egy nap, akkor hét végéig több pénzed marad!!
vedd meg a legolcsóbb kajákat, pl saját márkás, mert ezekben is ugyanaz van mint a díszes csomagolásban ( a csomagolás kerül annyiba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!