Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondoskodik rólatok a férjetek...

Gondoskodik rólatok a férjetek, párotok, ha betegek vagytok?

Figyelt kérdés

Sok barátnőmtől hallom, sőt családban is van olyan, hogy ha a férfi beteg a nő szökik egész nap, de ha a nő, akkor hadd szökjön ő magának.

Nálatok hogy van ez?

2012. aug. 2. 09:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Tavalyelőtt ősszel Gellért-hegyen sétáltunk este, és rosszul léptem, magam alá tekertem a bokám, és a teljes súlyommal rázuhantam. Volt sírás... Letámogatott a hegyről, másnap baleseti, nagyon meghúzódtak-zúzódtak a bokaszalagok. Kenegetett Voltarennel, fáslizott, hozott a boltból nekem kaját, mielőtt dolgozni mint volna, mert az én bokám akkora volt, mint egy zsömle kb. :D Nagyon jólesett. :) Egyszer egy kisebb megfázással dőltem ágynak, akkor is nagyon gondoskodó volt, patikába ment, borogatott, stb. Rá 3 napra ő lett beteg :D Akkor én ápoltam őt. :)
2012. aug. 2. 14:42
 22/26 anonim ***** válasza:

gondoskodik nagyon is:) mindent megtesz azért, hogy boldog legyek!

23L

2012. aug. 3. 09:54
 23/26 anonim ***** válasza:
És akikrol ilyen szepen gondoskodik a parjuk,miota vannak egyutt?
2012. aug. 3. 10:03
 24/26 anonim ***** válasza:

ez miért fontos kedves utolso? szüleim 26 éve vannak együtt és gondoskodnak egymásrol, legyen szó bármiről....ha vki ilyen és normális, egy életen át igy fog viselkedni...

23L

2012. aug. 3. 10:13
 25/26 anonim ***** válasza:

A kelleténél jobban is,túlaggódós kicsit:).

Egy megfázással ágyba dugna és körbeugrálna,de kiegyezünk azzal,hogy gyógyszert hoz,teát főz.

De egy egyszerű gyógyszerfeliratós orvoslátogatásra is elkisér,pedig mondom hogy nem kell.

Házimunkát egyébként is csinál bőven,főz is,kérés nélkül,ha beteg vagyok,akkor ugy kell "kikönyörögni",hogy had csináljak már valamit,addigse azzal foglalkozok,hogy jaj milyen beteg vagyok :D

Visszafele is működik,volt korházban,reggel-délbe-este mentem hozzá reggelivel-ebéddel-vacsival,hurcolva be neki mindent,hogy elviselhetőbb legyen,majd itthon is.

Ilyen egy normális kapcsolat.

(de volt olyan expasim,aki még akkor sem ment le a gyógyszertárba kiváltani amit az ügyeletes felirt,amikor már sirtam a fájdalomtól,inkább egyedül hagyott,hogy szóljak ha meggyógyultam,nyűgösen nincs hozzám kedve.Nem szóltam hogy meggyógyultam,repült..)

2012. aug. 6. 11:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Az én férjem kijelentette, hogy ha beteg vagyok ne is jöjjek haza, nehogy elkapja....:I Ja fiatal házasok vagyunk...
2012. aug. 6. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!