Gondoskodik rólatok a férjetek, párotok, ha betegek vagytok?
Sok barátnőmtől hallom, sőt családban is van olyan, hogy ha a férfi beteg a nő szökik egész nap, de ha a nő, akkor hadd szökjön ő magának.
Nálatok hogy van ez?
gondoskodik nagyon is:) mindent megtesz azért, hogy boldog legyek!
23L
ez miért fontos kedves utolso? szüleim 26 éve vannak együtt és gondoskodnak egymásrol, legyen szó bármiről....ha vki ilyen és normális, egy életen át igy fog viselkedni...
23L
A kelleténél jobban is,túlaggódós kicsit:).
Egy megfázással ágyba dugna és körbeugrálna,de kiegyezünk azzal,hogy gyógyszert hoz,teát főz.
De egy egyszerű gyógyszerfeliratós orvoslátogatásra is elkisér,pedig mondom hogy nem kell.
Házimunkát egyébként is csinál bőven,főz is,kérés nélkül,ha beteg vagyok,akkor ugy kell "kikönyörögni",hogy had csináljak már valamit,addigse azzal foglalkozok,hogy jaj milyen beteg vagyok :D
Visszafele is működik,volt korházban,reggel-délbe-este mentem hozzá reggelivel-ebéddel-vacsival,hurcolva be neki mindent,hogy elviselhetőbb legyen,majd itthon is.
Ilyen egy normális kapcsolat.
(de volt olyan expasim,aki még akkor sem ment le a gyógyszertárba kiváltani amit az ügyeletes felirt,amikor már sirtam a fájdalomtól,inkább egyedül hagyott,hogy szóljak ha meggyógyultam,nyűgösen nincs hozzám kedve.Nem szóltam hogy meggyógyultam,repült..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!