Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megcsalna a házastársatok,...

Ha megcsalna a házastársatok, szeretnétek tudni róla?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 10:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
48%
Miért hol gyaláztalak? Csak nem azzal gázoltam bele a kis szívedbe, hogy rossz biológusnak neveztelek? Ha igen sajnálom, nem gyalázkodásnak szántam, csupán ténymegállapításnak.
2012. aug. 1. 12:40
 32/35 anonim ***** válasza:
attól függ,ha futó kaland,ami semmit nem jelentett,akkor nem.Ha viszont egy új szerelem ígérete,tartós megcsalás,akkor igen.Mert akkor legyen nekem is lehetőségem dönteni,esetleg meg tudjuk beszélni,hogy mi és hogyan romlott el.
2012. aug. 1. 15:54
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és az ő szájából.
2012. aug. 1. 16:22
 34/35 anonim ***** válasza:
44%
Itt már többen írták, hogy szeretnék a házastársuktól hallani ezt. Én nem szeretném. Nem örülnék, ha hazajönne és azt mondaná, hogy jót hágtam, tyuhajjj! Viszont ha jól olvastam, ketten is írták, hogy azonnal saját magukban keresnék a hibát. Ez egy igazi szép emberi reakció, és csak fejet tudok hajtani a vélemény előtt!
2012. aug. 1. 16:29
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

16.29.

Köszönöm.

Viszont hidd el, mástól hallani rosszabb lenne...

És persze én sem így "szeretném" hallani, ahogy te írod :-D

2012. aug. 1. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!