Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hányszor találkoztok egy...

Ti hányszor találkoztok egy héten/hónapban házastársatok családjával? Hányszor látogatjátok meg őket és ők hányszor jönnek hozzátok? Mi az egészséges?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi Budapesten élünk férjemmel. Az ő szülei 300, az én szüleim 100 km- re innen.

Havonta egyszer megyünk ide is oda is.

Ők nem szoktak jönni.

Nekünk is és nekik is ez így elfogadható!

2012. jan. 29. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Változó. A szülei elváltak, kb. 2-3 havonta látogatjuk meg mindkettejüket. Anyukájához külön is ki szokott menni.

Két éve élünk a jelenlegi lakásunkban. Anyukája egyszer volt itt, apukája még soha.

Mi az egészséges? Az, ami nem beteg :)

Egyébként nem tudom. Az, ami mindenkinek a leginkább jó.

2012. jan. 29. 18:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Elsősorban olyanoktól kérdezem, akik egy városban laknak a házastárs családjával.
2012. jan. 29. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hetente kétszer biztos találkozunk az én szüleimmel,meg a férjemével is!
2012. jan. 29. 18:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy városban, de olyan 25-30km-re lakunk mindkettőnk szüleitől. Olyan 2-3 hetente megyünk mindenkihez,közben beszélünk telefonon. A szülők ritkábban jönnek,a párom anyukája csak a fia születésnapján, az én szüleim,kb háromhavonta.

Ez így nálunk jó mindenkinek!

2012. jan. 29. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok. Nálunk anyukája Budapesten lakik, és mi is. Bár ettől még egy-másfél óra kiérni hozzá, annyi idő alatt meg vonattal már apukájához is le tudunk menni :D

Anyuka erre hivatkozva zargat is minket rendszeresen, hogy miért nem látogatjuk meg gyakrabban, mert "bezzeg a bátyjáék ki tudnak menni" (a szomszéd kerületből, autóval). De igazság szerint mi eléggé magunknak valók vagyunk, és elég kevés alkalommal van pont egyszerre szabadidőnk (most például dolgozik), azt a kis időt meg nem feltétlen anyukájánál akarjuk eltölteni..

2012. jan. 29. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi soha,mert férjem nem akarja őket látni,bármennyire erőltetném...
2012. jan. 29. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Anyukámékkal és anyósomékkal is ugyanabban a kis községben élünk, anyukámékhoz mindennap megyünk, anyósomékhoz soha, párom nem kíváncsi rájuk, anyukámék mindig hoznak valamit, anyósomék mindig visznek valamit. Konkrétan anyósom és apósom akkor jönnek amikor kell nekik valami.
2012. jan. 29. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt a megfogalmazást én sem értem, hogy mi az egészséges? Ami nem beteg.

Mi egy városban lakunk, anyukámmal együtt lakunk, anyósékhoz heti 1-2 alkalommal megyünk. Férjem tegnap is kitalálta, hogy menjünk át hozzájuk (kb. 15 perc autóval), úgyhogy átmentünk. Ők ritkábban jönnek, mert inkább ők esnek útba nekünk, úgyértve, hogy ők a belvárostól nem messze laknak, és ha a városba megyünk, hozzájuk is odanézünk.

2012. jan. 30. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!