Ti hányszor találkoztok egy héten/hónapban házastársatok családjával? Hányszor látogatjátok meg őket és ők hányszor jönnek hozzátok? Mi az egészséges?
Mi Budapesten élünk férjemmel. Az ő szülei 300, az én szüleim 100 km- re innen.
Havonta egyszer megyünk ide is oda is.
Ők nem szoktak jönni.
Nekünk is és nekik is ez így elfogadható!
Változó. A szülei elváltak, kb. 2-3 havonta látogatjuk meg mindkettejüket. Anyukájához külön is ki szokott menni.
Két éve élünk a jelenlegi lakásunkban. Anyukája egyszer volt itt, apukája még soha.
Mi az egészséges? Az, ami nem beteg :)
Egyébként nem tudom. Az, ami mindenkinek a leginkább jó.
Nem egy városban, de olyan 25-30km-re lakunk mindkettőnk szüleitől. Olyan 2-3 hetente megyünk mindenkihez,közben beszélünk telefonon. A szülők ritkábban jönnek,a párom anyukája csak a fia születésnapján, az én szüleim,kb háromhavonta.
Ez így nálunk jó mindenkinek!
Második vagyok. Nálunk anyukája Budapesten lakik, és mi is. Bár ettől még egy-másfél óra kiérni hozzá, annyi idő alatt meg vonattal már apukájához is le tudunk menni :D
Anyuka erre hivatkozva zargat is minket rendszeresen, hogy miért nem látogatjuk meg gyakrabban, mert "bezzeg a bátyjáék ki tudnak menni" (a szomszéd kerületből, autóval). De igazság szerint mi eléggé magunknak valók vagyunk, és elég kevés alkalommal van pont egyszerre szabadidőnk (most például dolgozik), azt a kis időt meg nem feltétlen anyukájánál akarjuk eltölteni..
Ezt a megfogalmazást én sem értem, hogy mi az egészséges? Ami nem beteg.
Mi egy városban lakunk, anyukámmal együtt lakunk, anyósékhoz heti 1-2 alkalommal megyünk. Férjem tegnap is kitalálta, hogy menjünk át hozzájuk (kb. 15 perc autóval), úgyhogy átmentünk. Ők ritkábban jönnek, mert inkább ők esnek útba nekünk, úgyértve, hogy ők a belvárostól nem messze laknak, és ha a városba megyünk, hozzájuk is odanézünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!