Ez egészséges? Normális?
Sziasztok!
31 éves nő vagyok, csodálatos férjem van. A keresete is olyan, hogy én itthon vagyok háztartásbeliként, és így is nagyon jó módban élünk.
A gond az, hogy gyereket akar. Valahol én is, inkább csak azért, mert én sem leszek már fiatalabb.
Viszont tele vagyok félelemmel. Nem volt a családomban baba, semmit, de semmmmmmit nem tudok a babázásról. Életemben nem fogtam még csecsemőt, pelenkát sem cseréltem. (Segítségem nem lenne.)
És valahol megrémiszt a gondolat, hogy a gyerek egy életre szóló felelősség. Hogy fel kell adnom a gondtalan életem, hogy a magam ura vagyok, akkor kelek/fekszek, amikor akarok, azt csinálok, amit akarok. Félek, hogy életem végéig alá leszek rendelve valakinek.
Na meg a sok aggódás, ami az anyasággal jár...
Ez mással is így volt? Ez változni fog?
Egyáltalán milyen anya leszek így???
Köszi, ha válaszoltok.
22:21es vagyok,
Szerintem nem kell mindenkinek szülni.Ma már van más alternativája egy nőnek.
Azért is nem a baba topikba írtam, mert a kismamák, anyukák nem biztos, hogy megértenének. Úgy látom, hogy többen vagyunk így ezzel.
Kedves 4, 5.
Igazatok van, csak akkor szabad belevágni, ha 100% akarja az ember. Ha 20 lennék, akkor nem is foglalkoztatna a dolog. De mi van, ha X év múlva törnek rám az anyai érzések, és akkor már túl késő lesz? És verem a fejem a falba, hogy miért nem vállaltam be előbb.
Tudom, hogy biológiailag szülhetek 20 év múlva is, de azt a gyereket fel is kell nevelni. Nem akarok járókerettel menni a szalagavatójára. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!