Nagy hanggal a fejemhez vágta, ha megcsalna, úgy sem tudnám meg. Talán tapasztalat?
volt, hogy belenéztem a gépébe, milyen oldalakat nézett eddig (tudom nem szép dolog, de a kapcsolatunk elején így tudtam meg pl, hogy társkeresőzött! balhé volt, elmúlt, de a bizalmatlanság megmaradt)
nos ez miatt el kezdett velem üvöltözni, amit lezárt a kérdésben szereplő mondattal és rendkívül fölényes hangsúllyal adta elő.
én meg nem tudom hova tenni ezt a reakciót...
nem is értem, hogy honnan merült ez fel benne.
ilyenek miatt nem tudok bízni benne.
volt amikor a 4-esen emlegette a k*rvákat.
és ő sokat van úton...
eddig nekem eszembe sem jutottak az útszéliek. de neki igen..
nem tudom mit higgyek erről az emberről, mert nem csillogó szemekkel néz rám, hanem üvöltve ilyeneket vág a fejemhez.
Szerintem pedig azért vágta ez ilyen durva módon az arcodba, mert már idegesítette hogy állandóan bizalmatlan, féltékeny vagy.
Ez kiidegeli ám az embert egy idő múlva és elszakad az a bizonyos cérna.
Amúgy meg igaza van, ha megcsalna, mégis honnan a fészkesből tudnád meg?!
Látod?
Jól felhúztad a bizalmatlanságoddal, pedig valószínű teljesen ártatlan a fickó.
De te még mindig a saját igazadat keresed, a saját rögeszmédet hajtod hogy: biztos megcsalt? Tapasztalat? stb....
hagyd már ezt abba!
Teljesen tönkreteszed a kapcsolatotokat!
Ha eddig nem csalt meg, akkor ezzel a viselkedéssel fogod abba az irányba hajtani magad mellől.
Mert az ilyen típusú nőktől a férfiak fejvesztve menekülnek.
"A kérdező kommentje:
a vőlegényem..."
A jelek alapján lehet, hogy hamarosan csak a "volt" völegényed lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!