Mit gondoltok mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy már nagykorú vagyok, de nem engednek a szüleim sehova, ami eléggé rosszul esik. soha életemben nem ittam, nem buliztam, nem voltam részeg, tehát nem vettem részt a züllésben és nem is akarok. soha nem volt velem probléma, és ezt ők is tudják. mégsem engedik hogy találkozzak valakivel pl másik városban hogy elmenjek pl kiállításra. nem értem miért viselkednek így velem. hazudni sem hazudtam nekik soha.2012. júl. 30. 23:03
11/11 anonim válasza:
Neked kell kitörni, mert nagyon rád ültek. Arra hiába vársz, hogy majd ők mondják h menj, mert nem fogják. Tapasztalatból tudom, és hidd el egyre rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!