Mit lehet csinálni ezzel a bolonddal?
Biztos nagyon rossz lehet.
De sajnos én is azt mondom, hogy amíg az ő házában éltek, addig nem tudtok túl sok dolgot tenni. Gondolom anyukád dolgozik, tehát van pénze. Adjon ő kajára pénzt, menjetek el bevásárolni, főzzetek, és akkor esztek, amit ti csináltatok magatoknak.
A fürdőszoba ajtaját pedig csukd be rendesen kulcsra, gondolom nem megoldhatatlan.
Igazából elég kecsegtető dolog lenne őt bezárni valami öregotthonba, de ahhoz még elég fiatal, és amíg nincs nagyobb baja, tehát el tudja látni magát, addig erre esély sincs.
Nagymamád már nem fog megváltozni, nektek kell lépni. Azaz elköltözni, saját életet élni.
Ha együtt vannak a szüleid, akkor ez nem is olyan nehéz, kívánom, hogy sikerüljön és nyugodtan élhessetek:)!
Az én anyukám is dolgozik 8 általánossal...
Az apukád is adhat kajára pénzt.
Nekem aztán könyöröghetett volna a nagyi, ha annyira rossz valami, azt nem kell elviselni, és agyő-t lehet mondani.
Lehet, de anyukám nem talál munkát...
17-es: elolvastad a szöveget? Többször bukott, köztük 3-szor matekból! Szerinted így hogy tanuljon tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!