Mit szoktál csinálni? (pároknak akik ketten élnek)
Sokat unalmasnak tartom a napomat,most költöztünk a párommal külön a szüleitől,egy másik faluba ahol még senkit nem ismerek.
Hétköznap dolgozok délelőtt 10-től, délután 4-ig.Aztán hazamegyek főzök,ha kell mosok,takarítok,és ennyi.
Az udvaron lenne tennivaló,de egyedül nem tudnék nekikezdeni,kellene egy férfi is mellém.
Gyerekünk még nincs,olyan csend van a házban,mert egyedül vagyok egész nap. A párom dolgozik állandóan családi gazdálkodásuk van,és átjár dolgozni a szülei falujába.
23/N
Elvégzem a házimunkát, takarítok,főzök,mosok.Esetleg ha még nincs ültethetnél valamit a kertbe,virágokat vagy zöldségeket,azokkal van tennivaló és hasznos is lehet.Mi lakásban lakunk,szóval ezeken kívül én elkezdtem angolul tanulni,a házi feladattal meg a nyelvórával is lefoglalom magam,és van egy nyuszink,vele szoktam foglalkozni,tanítgatni,ellátni,játszani vele,takarítani a ketrecet.Ha nincs háziállatotok,szerintem jó ötlet lehet,hogy ne legyél olyan magányos.
22/L
14:07-ES válaszoló! Miért pont bikiniben,és miért pont a ház előtt.
Központban lakunk,nem szívesen kapálnék bikiniben,hogy mindenki lásson. Kapálni szoktam,de van ahol olyan kemény a föld,hogy nem tudom a gazt kapálni.
Igen a tv-re rá kattanhatok elég könnyen,főleg,hogy van 1-2 sorozat ami lekötne,de inkább nem is nézem,mert még ellustulok a végén.
Csinosítgatom a lakást,az udvaron lenne sok tennivaló,már ahogy az előbb is írtam,de férfi kézre is szükség lenne ott.
Jah,és apósjelölt elijesztett,mondta,hogy a pincében biztos van sikló.
Szomszédaink nincsenek (mármint közvetlen).Egyik oldalt ruhásbolt,és gyógynövénybolt van,másik oldalt kereszteződés.
Szembe velünk meg csak agyon idősek laknak.
Gyereket szülnék,de még nem vagyunk rá felkészülve,és nem túl rég költöztünk ebbe a lakásba,3 hete,és még azért alapozni szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!