Anyósodnál mit szoktál csinálni? Mivel töltöd a napod? Le mersz délután pihenni?
Mi hétvégére szoktunk lemenni, 2-3 havonta, mert 400 km re laknak.
10 felé felkelünk, megreggelizünk, beszélgetünk, max elmegyünk sétálni, ebéd után általában vagy délutáni pihenő vagy közös filmnézés. Este TV, beszélgetés.
Lemerek pihenni akkor is ha más nem pihen, miért ne, ha rosszul érzem magam, vagy fáradt vagyok, ugyanúgy otthon vagyok.
Mi vasárnap délután megyünk ebédre, és utána volt már, hogy a lánnyal elaludtam. családi szieszta:)
Őt nem zavarja, mert vagy alszik ő is, vagy a szobájában van.
Náluk ebéd-babák altatása, tv vagy beszélgetés...
Szerencsére csak 1-2 órát vagyunk náluk és csak ritkán.
Nem igazán szívleljük egymást.
Náluk laktam, és minden délután pihentem miután megszületett a fiam.
De egy megmosolyogtató dolog is eszembe jutott kérdésed kapcsán. Öcsém külföldön dolgozik, és eléggé ritkán jár haza. Így, amikor itthon van, igyekszik minél több időt lenni minél több családtagnál. Látogatása kb így zajlik: Felcsönget, puszi-puszi, kicsi beszélgetés, majd az ominózus Mit főztél? kérdés. (Imádja a főztömet, én meg szeretem ahogy kérdezi, ezért várom meg a kérdést) Eszik, kávézik, és cigizik a férjemmel az erkélyen, majd a csodás ebédtől a hasát paskolgatva eldől az ágyon " csak 1 pillanatra, míg eloszlik a kaja." Ebből persze alvás lesz, de olyan mélyen alszik, hogy teljesen mindegy, mit csinálunk mellette. Majd mikor felkel, beszélgetünk még egy kicsit, és elmegy. Olyan is volt már, hogy közben nekünk el kellett mennünk, de akkor sem keltettük fel, hanem írtan neki egy cetlit, hogy dolog van, a pótkulcs az asztalon, egyen még, ha éhes, és a kulcsot dobja a postaládába. Szóval szerintem nem gáz vendégségben aludni, ha ott laksz, meg pláne nem. Mert ez ugye nem derült ki a kérdésből. Persze ez attól is függ, hogy milyen az anyósod. De ha kötekedős fajta, akkor meg minek érdekel a véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!