Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érdemes több milliót...

Miért érdemes több milliót elkölteni egy esküvőre?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, ahol kifejezetten jól állnak anyagilag a felek és ez mondjuk egy havi fizetésük csak.

Hanem az átlagemberekre, átlagos bevétellel.

Nem lenne több értelme a későbbi közös életbe fektetni, ingatlanba, leendő gyerekeknek gyűjteni, stb?

Egy napra rákölteni 2-5 millió forintot...miért?

2012. júl. 25. 11:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
36%
Ennek jó eséllyel visszajön az ára.
2012. júl. 25. 11:33
 2/30 anonim ***** válasza:
59%
Mert így akarják és kész. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét!
2012. júl. 25. 11:36
 3/30 anonim ***** válasza:
82%
NEm érdemes. És nem jön vissza az ára, hacsak nem szedsz belépőt... Meg hát a vendégeket nem is ezért hívja az ember, normális esetben.
2012. júl. 25. 11:37
 4/30 anonim ***** válasza:
75%
Mert különbözünk. Sokan vannak, akik az élet egyéb területein is kuporgatnak, és vannak akiket nem érdekel a holnap, ma még megtehetjük alapon. Ki tudja a hangya vagy a tücsök lesz-e igazán boldog az utolsó pillanatban? Ezt mindenkinek magának kell eldönteni.
2012. júl. 25. 11:37
 5/30 anonim ***** válasza:
88%
Mert a szegény ember is egyszer ette magát halálra, ahogy a népmese is tartja...
2012. júl. 25. 11:40
 6/30 anonim ***** válasza:
36%
Nem teljesen tökmindegy?
2012. júl. 25. 11:41
 7/30 anonim ***** válasza:
52%
mert minden ember más és más, ebből adódóan más a felfogásuk az élet dolgairól. te a kérdésedből ítélve nem tartod fontosnak a nagy lagzit, mert reálisan nem engedheted meg. másnak meg ez élete napja és úgy érzi, h akkor inkább ne is legyen esküvő, ha nem tudják megadni a módját. amúgy én sem tartanék hatalmas esküvőt, ha nem igazán van rá keret. de ez az én álláspntom, nmem erőltetném ár senkire. ne ítélkezz mások felett, (jó esetben) neked semmibe nem fáj, ha ők túlköltekeznek. hacsak nem érint téged is anyagilag. az más.
2012. júl. 25. 11:43
 8/30 anonim ***** válasza:
92%
igen,azt hiszik visszajön pl menyasszonytáncból. de ez meg szemétség nem? meghívnak 200 embert,ha 5000adnak az is 1milla,hát még ha 10-20-at,de ezt elvárni és erre apellálni?? a leggenyóbb dolog sztem amikor szülők kinyögik az x milliókat, befolyt pénzt meg zsebrevágják a felek. sztem akkor tisztességes a drága esküvő ha a felek nek megvan rá a pénze. ha szülők fizetik és ezt el is várják,az nagy szemétség
2012. júl. 25. 11:44
 9/30 anonim ***** válasza:
70%
Mert villogni kell a rokonok előtt, na meg kellenek a képek a féééjszbúúúúúúkra. :D
2012. júl. 25. 11:44
 10/30 anonim ***** válasza:
81%
Ez a kérdés engem is foglalkoztat...
2012. júl. 25. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!