Szerintetek érdemes megpróbálnom?
Az a lényeg, hogy a neten megismertem egy srácot aki viszont vak. Már jó párszor beszélgettünk msn meg már telefonon is. Szeretne velem találkozni, viszont anyám nem szeretné. Egyrész mert egy szerinte veszélyes környéken találkoznánk másrész ő nem való hozzám. Oknak tudnám sorolni, hogy egy vak csak hátráltatna egész életemben, s egy ilyen férfira egyáltalán nem lehet számítani. Most mit tegyek? Tanácstalan vagyok
L/16
Hát ha elkezdtél vele megismerkedni akkor ne vád át, egy randi belefér max barátok maradtok.
"egy szerinte veszélyes környéken találkoznánk"
Beszéld meg vele, hogy máshol találkozzatok.
"hátráltatna egész életemben, s egy ilyen férfira egyáltalán nem lehet számítani."
Ez nem teljesen igaz, mert ha vaknak született akkor megtanult vele élni, és teljesen eltudja magát látni.
"Oknak tudnám sorolni, hogy egy vak csak hátráltatna egész életemben, s egy ilyen férfira egyáltalán nem lehet számítani."
Ezzel a hozzáállással ne is próbáld meg! Minek? Majd talál egy NORMÁLIS lányt:P
Szerintem nem éreznéd jól magad vele.
Ha elmentek valahova, mindig vigyáznod kéne rá, pedig hát fordítva az igazi, ha a fiú akár meg is tudja védeni a lány. Ő nem tudna téged hazakísérni, illetve ha elmentek valahová, nem tudnátok megbeszélni a látottakat, szóval szerintem nem egymáshoz valók vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!