Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Angliaban elek, 2 honapos...

Angliaban elek, 2 honapos kisbabam van es a parom elhagyott. Erdemes megprobalnom itt élni, vagy inkabb hazamenjek?

Figyelt kérdés

Nem tudom milyenek igy a kilatasaim, nincs eleg penzem a lakberre, tudom hogy lehet tamogatast igenyelni, csak nem tudom hogyan es hol, es mennyiben tamogatnanak! Otthon sem lenne jo, mert amit adnak az nevetseges, es nem lehet abbol egy gyereket tisztessegesen felnevelni! Segitsetek legyszii!

Egy elkeseredett anyuka

2008. nov. 4. 08:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Te helyedben mindennek utánajárnék, hogyan tudnál megélni a babával. Biztos vannak barátaid, ismerőseid, akik tudnának abban segíteni, merre indulj el! Próbálj meg nem elkeseredni és talpra állni! Én biztos megpróbálnám megmutatni a apukának, hogy megállok a saját lábamon is. Ha tutira nem megy a dolog, csak akkor jönnék haza!

Fel a fejjel, próbálj pozitívan hozzáállni mindenhez. Sok sikert!

2008. nov. 4. 08:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos egyedul vagyok, mint a kisujjam!
2008. nov. 4. 08:45
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Az angollal hogy boldogulsz? Mert ha jól, akkor te is utánajárhatsz egy-két dolognak. Persze, ha nem megy, akkor gyertek haza!
2008. nov. 4. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem gyere haza, ha nem számíthatsz segítségre, itt biztosan tud valaki segíteni, esetleg a szüleid??

Ha pedig úgy gondolod majd, hogy helyrerázódtál, menj vissza..én voltam kint és egy kicsi gyerek mellett nem tudsz így egyedül megélni, hacsak nem rábízod egy vadidegen babysitterre, vagy egy magyar au-pair-re , te pedig éjjel -nappal dolgozol..

Az a támogatás amit ott te magyarként kapnál nem lenne elég sokmindenre.

2008. nov. 4. 08:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos meg 3 honap mire megjon a kicsi utlevele!
2008. nov. 4. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Housing Benefit igy hivjak a lakas tamogatast, es a hozzad tartozo Council-hoz kell bemenned, ott tudsz igenyelni.

Attol fugg hogy mennyi a beveteled, kapsz tamogatast!

Mindenkeppen menjel mar most, vidd az utleveledet, meg a bank kivonatodat, ahol laksz (lakbert lassak) es a babanak amit kaptal hivatalos papirt! Lehet hogy az egesz lakberedet kifogjak fizetni!

De csaladi potlekot es gyerektartast is igenyelj!

Housing Office, Homeless Unit itt lehet kerni a Housing Benefitet, de lehet hogy meg kapnal lakast is!

Intezkedj!

2008. nov. 4. 10:41
 7/8 anonim válasza:
93%
Szerintem is intezkedj ahogy csak tudsz tudom nem konnyu en is kulfoldon elek 25 hetes kismama vagyok es nagyon nehezen kaptam orvost es kockaztattam inkabb,de nem megyek haza!
2008. nov. 4. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én hazajöttem 5 hónapos terhesen. Igaz, a párommal, mert hiányzott a család. Nos, ott pénz volt, semmi más, itt meg megvan minden, de a lóvé aznagyon nem. HAmarosan megyünk vissza.

Ha hazajössz 25 ezer forintos GYESre számíts! Kint egy csomó támogatást kapsz egyedülálló anyaként, kezdve a Chil Tax Credittől, heti 200 fontot símán össze bírsz hozni. Esetleg költözhetnél, olyan városba, ahol van ismerősöd, esetleg kismama, anyuka, neten is tuti lehet ismerkedni. Ha össze tudsz költözni valakivel/valakikkel, egész jól kijössz anyagilag, vállalhatnál gyerekfelügyeletet saját lakásban vagy a munkaadó lakásán, ha bírod. Na meg azt a szemetet is legombolnám a helyedben a lehető legtöbb lóvéval, kint erre is megvan a lehetőséged!

Ne gyere haza, max látogatóba. Tarts ki és rendeződik a helyzet hamarosan meglátod, csak most olyan kilátástalan minden.

Ha tudok segíteni lelkiekben, angol fordításban, támogatások felhajtásában /mert abban profi vagyok ám:-DD/ írj nyugodtan mailt, végignézzük a lehetőségeidet, hogy minél többet kaphass.

38 hetes kismama

2008. nov. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!