Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme megpróbálnom?

Figyelt kérdés
Egy korábbi bejegyzéssel kapcsolatban ajánlott itt valaki egy magánnyomozót ( [link] ). Olvastam az oldalán az Egyéb ügyeknél hogy foglalkozik családon belüli erőszakkal is. Én 17 éves vagyok, apukám folyton ver engem is és anyukámat is, állandóan részeg. Már nagyon elegem van az egészből, ez már évek óta így megy. Miközben ezt írom éppen most is veszekszik anyuval, hallom ahogy kiabál :( Egy hete eltört egy üveget anyukám fején, már nem bírom :(( Szerintetek van értelme megpróbálnom felhívni a magánnyomozót hogy segítsen?
2010. júl. 26. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
az oldalt amit linkeltel nem ismerem, de rendorseghez fordulnek vagy vannak kulon szervezetek akik a csaladon beluli eroszakkal foglalkoznak. anyukad nem tud lepni vagy segiteni neked? sok sikert
2010. júl. 26. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
nem értem h miért kéne magánnyomozót fogadni. keress fel vmi gyermekvédelmist vagy a rendőrséget, nem igazán értek ehhez, de most a napokban gyűjtöttek pont aláírást a családon belüli erőszak ellen
2010. júl. 26. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Mégis mit tehetne a magánnyomozó? Van rá egyáltalán pénzed? Szerintem nincs értelme, a legolcsóbb, ha magatokon segítetek.

Apukád testi sértést követett el, amikor eltörte anyukád fején az üveget.

Könnyű vagy súlyos testi sértés volt?

Ehhez orvosi vélemény kell, de ahhoz anyukádnak el kell menni a sebbel az orvoshoz. És mellesleg még fel is kellene jelenteni apukádat.

Kié a lakás?

Ha a tiéd vagy anyukádé, akkor cseréljétek le a zárat és rakjátok ki apukádat. Ha közös váljanak el, adjátok el a lakást, kezdjetek anyukáddal új életet.

Ha csak apukádé, béreljetek vmit, már kisebb összegért is lehet, és költözzetek el.

Ehhez nem kell magánnyomozó, én biztos nem tartanám el a nehezen megszerzett pénzemből.

2010. júl. 26. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem sajnos a körülmények olyanok hogy anyu semmit nem tud tenni. A rendőrség szintén nem tud semmit se tenni.
2010. júl. 26. 18:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Apámé a ház. Ha anyu feljelenti, vagy agyonver minket vagy megyünk az utcára. Nincs hova mennünk. Gyermekvédelmisnél is voltam de egy szart sem ér, mindent végigjártam SENKI NEM TUD SEGÍTENI!!!
2010. júl. 26. 18:54
 6/6 anonim válasza:

Hát... úgy tudom (lehet rosszul) vannak ilyen otthonok ahova be tudnak fogadni még nem találtok albérletet.

De biztos ami biztos hívjatok fel valami szervezetet..ők sok hasnoló esettel találkoztak, biztos tudnak megoldást a költözésre:

[link]

2010. júl. 27. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!