Érdemes manapság férjhez menni, vagy egyáltalán párkapcsolatot kezdeni?
Érdemesnek nem érdemes, ha csak nem akarsz a pasid/férjed házi tündére és k*rvája lenni egyszerre. (igen, hiába is tagadjuk, java rész a nőkre marad a házimunka+ minden egyéb)
Az már más kérdés, hogy tudsz e egyedül élni.
Én tudok.
minden pasi megcsalja a nőt. nem feltétlenül mindet akivel valaha járt. általában a feleséget, gyerek után, mikor már eltelt elég idő..azelőtt is megtörténhet, de házasság/gyerekek után egyértelmű.
megunja a feleséget, aki már nem a régi,főleg,ha több gyermeket is szült..a szex játszik közre a leginkább,lényegesen kevesebb együttlét van házasság,gyerek után.
alapvetően a férfi ösztönlény, nem elég neki egy nő.
ez van vagy elfogadod vagy egyedül halsz meg:(
Ez az oldal azért nem reális. Itt csak a nők panaszkodnak a párjukra. De arról soha nem beszélnek,hogy ők miben hibásak? Pedig a megcsalásban-válásban a nők legalább olyan hibásak,mint a férfiak!
Akkor érdemes férjhez menni,ha szeretitek egymást,képesek vagytok elfogadni a másik hibáit,kompromisszumot kötni. Ha gyerek születik,akkor nem csak vele foglalkozni,hanem a férjjel is (és magaddal is)
Ja el kell fogadni, hogy meg fog csalni legalább egyszer...
Ez komoly..annyi foglalt pasi ajánlkozott már nekem ....meg látom haverokat...nekem sincs már semmi illúzióm e téren :/
Szomorú. :(
#3: Az a baj, hogy nem csak itt olvasom. Sőt! A legdurvábba sztorit nem is itt olvastam, hanem mesélték.
"Sok nő írja, hogy őt a párja sosem csalta vagy csalná meg. De mégis honnan tudhatják?! És én honnan tudhatnám? Sehonnan. :( Férfiaktól meg igencsak ritkán olvasom/hallom, hogy nem lép félre és megbecsüli a párját. :("
Na ezaz!Mennyi nő dicsekszik már hogy ő neki milyen mintaférje van közben meg csalják őket fűvel-fával!Sajnos az esetek többségében olyan párok jönnek össze egymással akik nem is illenek egymáshoz(és így élik le az életüket egy romlott kapcsolatban) ezért hallasz te ilyeneket mindenhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!