Érdemes temetésre azért mert Portugáliában lesz?
Figyelt kérdés
Nem szívesen megyek el ilyen családi összeröffenésekre de Spanyolországot és Portugáliát mindig is szerettem.2012. júl. 9. 22:37
1/6 A kérdező kommentje:
*
temetésre elmenni
2012. júl. 9. 22:39
4/6 anonim válasza:
Én tuti mennék! Egybekötve egy nyaralással, miért is ne? :)
Te bizonyára úgysem igen ismerted a halottat, az, hogy te jól érzed magad vagy szomorkodsz, olyan mindegy, úgysem támasztja fel.
A szüleid vagy egyéb rokonod, akikkel mennél, meg biztos beleegyeznek, hogy körülnézz, vagy maradjatok még pár napot.
5/6 anonim válasza:
Nyaralós temetés? Gondolom nem hunyt még el egy családtagod sem, ha ilyen véglény módra gondolkodsz.
Ha ennyire mélyen megrendít ne menj el, mert néhány temperamentumosabb rokon az utazási prospektussal megcsapkod.
6/6 anonim válasza:
Majd írd meg elmentél-e. Szerintem menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!