Illik elmenni a temetésre?
Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátom igen közeli hozzá tartozója hunyt el tragikus hirtelenséggel. Én nem ismertem ez elhunytat, ugyanakkor úgy érzem, hogy el kellene menni, hogy lássa a barátom h mellette vagyok a bajba.
Rosszul gondolom?
2012. ápr. 11. 19:36
2/7 anonim válasza:
Nem avval állsz mellette, ha elmész, hanem meghallgatod, ha szüksége van rá. Főleg ha nem isemrted az elhunytat, én nem mennék el a temetésre, nem ettől leszel jobb vagy rosszabb barát. Ez a családra tartozik most.
3/7 anonim válasza:
Ha kér, hogy menj el vele, akkor nincs probléma.
Ha nem hív, akkor kérdezz rá, szeretnéd, ha elmennék veled?
S attól függően tégy, amit válaszol!
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól gondolod, a barátodnak nagyon jól fog esni.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is azt súgja a lelkem h ott a helyem
2012. ápr. 11. 21:25
7/7 anonim válasza:
Szia,pont ezt akartam írni,hogy mit súg a megérzésed,ha azt,akkor menj el.Én minden számomra fontos ember közeli hozzátartozójának ott vagyok a temetésén,volt olyan,hogy az elhunytat nem is ismertem,de a barátom fájdalmában mellette akartam lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!