Barátom édesapja meghalt. Az én szüleimnek illik elmenni a temetésre, akkor is, ha nem ismerték?
A barátommal mindketten 20 évesek vagyunk. Tegnapelőtt az apukája szívrohamot kapott és nem tudtak segíteni rajta.
8 hónapja vagyunk együtt. Mindketten Budapesten tanulunk, de egyikünk családja sem ott él, hanem kb 300 km-re lakunk egymástól. Mi is ritkán megyünk egymáshoz, leginkább Pesten vagyunk együtt, a 8 hónap alatt talán négyszer találkoztam a szüleivel.
A szüleink még egyszer sem látták egymást.
Az egyértelmű, hogy én elmegyek a temetésre, de szerintetek az én szüleimnek is illik elmenni?
Köszi
mivel nagy a távolság, és nem is ismerték egymást, valamint nektek sem volt még eljegyzés sem, hogy valamiféle "rokoni" szál legyen köztük, így szerintem elég, ha Te elmész.
részvétem!
Neked illik elmenni, a szüleidnek nem.
Ha esetleg feladnak egy részvéttáviratot, vagy általad küldenek egy koszorút, az szép dolog, de az se elvárás.
Nálunk a barátom anyukája halt meg :/
Anyám csak 1x látta őt 5 percre, de nem kértük hogy jöjjön el.
Ne menjenek a szüleid. Tök fölösleges. Te viszont mindenképp legyél ott. Szegénykém. Nem lesz kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!