Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit adjak a szüleimnek karácso...

Mit adjak a szüleimnek karácsonyra?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok fontos!!!

S.O.S.

2010. dec. 1. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szoktam megajándékozni a szüleim!

ÉN egy nagy mikulás csokit szoktam venni, meg volt amikor egy kis tálat, vagy ha több pénzem volt pezsgőt vagy bort...

apukámnak is mikuláscsokit, de nem tudom mit kell venni nekik így hát eddig sört vettem, ..(lehet hülye ötlet) :)

Anyum mindig azt szokta mondani, hogy nem kell semmi neki, csak aval ajándékozzam meg h jól tanulok!

remélem segítettem

ui: a kézimunkákaqt is szeretik a szülők.

puszi

17L

2010. dec. 1. 14:09
 2/5 anonim válasza:
ajándékot
2010. dec. 1. 15:32
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 1. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Mennyi pénzed van rá?

Én karácsonyra, mikor fiatalabb voltam sokszor hímeztem valami kis fali képet, apunak könyvjelzőt, mert szeret olvasni. Az mindig tuti siker volt. De ha értesz a szalvéta technikához, akkor egy sima olcsó fehér bögrét, vagy egy dobozt kidekorálsz vele, az is nagyon jó ajándék. Esetleg üvegfestés, vagy gyöngyfűzés, csomózás, ezekhez, főleg a csomózáshoz nem kell sok pénz. Ha valamelyikben tehetséges vagy, akkor még van annyi időd, hogy elkészülj egy saját készítésű meglepetéssel.

2010. dec. 2. 18:14
 5/5 anonim válasza:

vagy csinálsz egy naptárt

benne családi képekkel és időpontok Pl :szülinapok évfordulok névnapok stb

mi a nővéremmel ilyet csináltunk

2013. nov. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!