Temetésre mit kellene csináltatnom?
Barátnőm nagymamájának a temetéséről lenne szó nem tudom hogy elég e ha 1 sír csokrot csináltatok 4-5 ezer forintért vagy koszorút
A másik hogy az öltönyöm csíkos és az jo 1 fehér inggel és fekete nyakkendővel ?:S
nem hiszem hogy közösen fogunk vagy nem tudom mivel szerintem a szülei csináltatnak ő nem fog ezzel külön kínlódni .
De én meg nem akarok üres kézzel menni mert illetlenség is lenne szerintem meg ennyi tiszteletet megérdemel a mamája is
Szempont, milyen fajta búcsúztatás, temetés lesz. Koporsós, urnahelyes hamvasztás, vagy vízpermetes szétszórás. Utóbbi kettőnél nem is illik koszorút vinni csak egy szál virágot.
Koporsós temetésnél főként a közeli rokonok szoktak vinni inkább koszorút, de senki nem fog megszólni, ha te is azt viszel. Ha jól ismerted a barátnőd nagymamáját, szerintem bátran vigyél egy kisebb koszorút. Amennyiben anyagilag nem bírod, egy csokor virág elég. Szalagot arra is illik tetetni. (ha temetőnél vásárolod meg, a virágosok segíteni fognak)
valószínű hogy koporsós temetés lesz .
Nem hiszem hogy a temetőnél fogom csináltatni mert 1 kis faluban lakok és akkor itt megcsináltatom.
Arra gondoltam hogy egy sírcsokrot csináltatok 5-6 szál fehér rózsából .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!