Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyszülőnek mekkora koszorút...

Nagyszülőnek mekkora koszorút illik csináltatni a temetésre? Hány szálast és milyen árban lehetnek?

Figyelt kérdés

2012. jan. 18. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minimum közepes nagyságút. nagyon függ az ár, hogy milyen virágból van!

Ha megírod, tudok egy nagyjából összeget írni Neked.

2012. jan. 18. 18:23
 2/5 A kérdező kommentje:
én alapból friss virágból gondoltam rózsa, (de vki azt modnta selyemvirágból jobb ilyenkor mert lefagy hamar) 10-15 szálas... fogalmam sincsen milyen a közepes... annyira nem járunk temtésre.. és most ilyet szülőtől megkérdezni???
2012. jan. 18. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi két koszorút csináltattunk, az egyik 20 szálas szekfűs volt, 4000 Ft volt, ez a közepes méret.

A másikat is 20 szálból készíttettük, ez liliomokból (nagymamám kedvence volt) és kardvirágokból, ez kb. 6000 Ft körül volt, szintén közepes nagyságú.

Ez egy kisvárosi virágbolt, máshol lehet drágább, függ a virág fajtája stb., de kb. ennyibe kerül.

2012. jan. 18. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiába fagy le hamar a virág, művirágból ne csináltasd, igénytelen. Inkább legyen egy kisebb, de ízléses koszorú.
2012. jan. 18. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Művirágból nehogy csináltass!

A 4000ft nagyon kevés. Maga a koszorú alap 3000ft. A szegfű szálja 200 ft felett van! S még nincs szó drótról, szalagról.Tehát minimum 8000ft egy 20 szálas koszorú. A rózsa 400ft körül van, a gerbera is 300ft. Szegfű is elképzelhető, hogy 300ft körül (én utálom, így nem szoktam venni).

Amúgy nyáron ennél jóval alacsonyabbak az árak, rózsa is van 150ft körül, most 400ft alatt nemigen.

2012. jan. 19. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!