Illik-e a nagyszűlőnek különbséget tenni két unokája között?
Illeni éppenséggel nem illik, Milyen a viszony az unoka szüleivel?
Az egyik unoka sokkal jobb, szebb, stb? akkor sem "illik"
abból kiindulva h valaki nem ugyanúgy szereti mind a két gyerekét, úgy gondolom h u.e. van nagyszülőben is...
Törekedni kell az egyenlőségre és némi intelligenciával szerintem működhet is, bár oda kell figyelni.
Anyósomék első unokája a fiam és annyira bepörögtek, h össze vissza vásároltak mindent, sógornőm gyereke jóval kevesebbet kap. Persze azt a túlzást nehéz reprodukálni, ezért kellett volna gondolni arra h lesz még unoka!
Ez ufógye csak költői krdés?
Nem illik, de a nagyszülők is emberek.Te se szeretsz mindenkit egyformán. Sőt ha pl.a nagyszülő nem szereti a menyét akkor azt hiszem az unokáját se fogja tudni igazából szeretni
Ez nem illem kérése.
Azonkívűl ott van az is,hogy vajon a nemszeretem unoka szülei megtettek-e mindent,hogy kiegyensúlyozott viszony legyen unoka-nagyszülő között.
Mert ugye már ha az első héten beszabályozzák a nagyit,hogy nem jöhetsz az unokádhoz,ezt később le fogja vetíteni a gyerekre....
Azért ez nem ilyen egyértelmű. Alapesetben nem illik,
de!
Ha az egyik unokát sokkal többször látja (értsd ha a szülők viszik és nem a nagyi megy, mert azt megtehetné a többi unokához is), akkor jogos, hogy hozzá jobban kötődik.
Pl én együtt laktam a dédimmel, míg az unokatesóim csak fél évente látták. Szerintem érthető, hogy máshogy bánt velem, mint velük.
Viszont ezt el kell tudni intéznie addig, amíg egyedül van, sohasem mondhatja egyiküknek sem, hogy x unokám így, úgy, őt jobban szeretem, vagy éppen téged szeretlek a legjobban.
Szerintem legalábbis:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!